avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Activitate m31j

Activitate m31j

Cine plateste cheltuielile de internare la spitalul de psihiatrie cand un adult este internat de politie? Politia? Sau persoana care a reclamat urgenta?
Nu cunosc pentru ce fiindca nu am acces la dosar. Dar cred ca a fost solutionat cu internarea mea fortata la psihiatrie.
Pot sa aplic la un job daca cei la care vreau sa aplic mi-au facut candva plangere penala la politie. Sau se considera hartuire? :D
Deci sa inteleg ca singura modalitate prin care pot afla ce a declansat dosarul si ce este in dosar ar fi sa intreb politia? Sau sa angajez un avocat sa intrebe politia in numele meu? Altfel inteleg ca nu se poate..

Maseaua:)))))) era o ea nu un el :))
Ce cauzeaza deschiderea unui dosar? A facut cineva de la ambasada plangere impotriva mea? Sau s-a autosesizat politia?

Daca au trecut 7 luni de atunci, va mai ajunge in instanta? Sau pot sa sper ca va fi clasat..
Dapix a scris:

Doctorul psihiatru de la spital vă poate pune cel mult un diagnostic și doar atât.
Doar comisia de specialiști psihiatri si psihologi de la IML poate stabili dacă aveți discernamânt, sau nu.

Dosarul inca n-a sjuns la instanta, daca ai fost internat fortat la psihiatrie, ci foarte probabil a ajuns trimis de politie la procuror.

Dosarul era cat un dex. Cred ca ar ajunge foarte scump sa studieze un avocat dosarul sau sa cer copii..
Dapix a scris:

Interesați-vă de un avocat bun, specializat în drept penal, și angajați-l să meargă la poliție să vă studieze dosarul.

Daca am fost internat cu forta in spital de politie si in spital mi s-a dat sa semnez un document, asta inseamna ca dosarul a ajuns la instanța de judecată?

Dapix a scris:

Nu, dosarul nu a fost clasat, ci n-a ajuns încă la instanța de judecată.
O fi la procuror acum dosarul, sau poate tot la poliție pentru cercetări.

Am căutat și nu am găsit niciun dosar pe numele meu. Asta inseamna ca dosarul a fost clasat? Oare este un loc unde pot cauta dupa CNP?

Lonapak a scris:

[ link extern ]

Exista un site unde pot cauta cate hotarari judecatoresti sunt pe numele meu? Sau cate dosare?

Cornel Vasile a scris:

Dac era incheiat trebuia sa se pronunte o hotare judecatoreasca .. daca ati vazut dosarul la POlitie, inseamna ca acesta nu a ajuns in fata instantei de judecata.