avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot sa aplic la un job daca cei la care vreau sa aplic ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot sa aplic la un job daca cei la care vreau sa aplic mi-au ...

Pot sa aplic la un job daca cei la care vreau sa aplic mi-au facut candva plangere penala la politie. Sau se considera hartuire? :D
Cel mai recent răspuns: m31j , utilizator 23:33, 18 Decembrie 2024
Buna ziua

Pentru ce anume v-au facut plangere? S-a solutionat acel dosar? Daca da, cum?
Nu cunosc pentru ce fiindca nu am acces la dosar. Dar cred ca a fost solutionat cu internarea mea fortata la psihiatrie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde sa ma adresez daca sunt atacat de vecini ca merg la psihiatru? OmCauta OmCauta Cum.pot sa scap de aceste amenintari? Am certificat de handicap gradul 2 si vecinii ma ataca, hartuiesc, amenință ca am.acte de Nebun( merg la Psihiatru) si ... (vezi toată discuția)
Hartuirea - urmarirea fara drept poate fi urmarirea penala nelegala si netemeinica? eusaisapte eusaisapte Hartuirea - urmarirea fara drept poate fi urmarirea penala nelegala, adica inceperea urmaririi penale, extinderea urmaririi penale si luarea de masuri in mod ... (vezi toată discuția)
Hartuire vetx vetx sora mea este hartuita telefonic si prin mesaje tip sms de fostul sot bolnav de schizofrenie...care sunt caile legale de a-l acuza de hartuire ? (vezi toată discuția)