avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Un polițist mi-a arătat un dosar gros de la o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Un polițist mi-a arătat un dosar gros de la o ambasadă deschis ...

Un polițist mi-a arătat un dosar gros de la o ambasadă deschis împotriva mea, însă nu mi-a spus ce conține. Cum pot afla informații referitoare la motivul deschiderii acestuia sau la conținutul său fără să întreb poliția? Nu cunosc numărul dosarului sau numele polițistului.
Cel mai recent răspuns: m31j , utilizator 11:30, 11 Noiembrie 2024
O să vezi la audieri, când vei fi chemat să dai cu subsemnatul, și atunci o să-ți amintești tot.

Ce tangențe ați avut cu respectiva ambasadă`?
Vedeți că puteți fi tras la răspundere pe penal, pentru hărțuire, sau ........
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Noiembrie 2024
Dapix, utilizator

Au trecut 7 luni de atunci si nu m-a chemat nimeni la audieri.
Dapix a scris:

O să vezi la audieri, când vei fi chemat să dai cu subsemnatul, și atunci o să-ți amintești tot.

Dacă se constată că nu sunt fapte de natură penală, se poate dispune clasarea dosarului.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Noiembrie 2024
Dapix, utilizator

Totusi daca ma intereseaza continutul dosarului, cum pot sa aflu asta?
Dapix a scris:

Dacă se constată că nu sunt fapte de natură penală, se poate dispune clasarea dosarului.

Interesați-vă de un avocat bun, specializat în drept penal, și angajați-l să meargă la poliție să vă studieze dosarul.

Alte discuții în legătură

Ordonantade clasare data de parchet. unde fac contestatie? carui for superior ? cornaca cornaca Buna seara , indrasnesc a face o intrebare privind: ORDONANTA DE CLASARE . A reclamat pe un fermier pentru Tulburare de Posesie care imi ocupa un teren pe ... (vezi toată discuția)
Cerere de studiu dosar respinsa nicolauviorel nicolauviorel Buna ziua. Am calitatea procesuala de parte vatamata intr-o cauza penala aflata pe rolul Parchetului de pe langa Judecatorie. Speta: evacuare abuziva ... (vezi toată discuția)
Unde pot face plangere politist, suspectand ca influenteaza procurorul de caz? unde pot depune ceva legat de caz dar mai sus de procurorul de caz? Diamandi Diamandi Am avut proces penal cu doi samsari, acuzatie de inselaciune, l\'am pierdut pentru ca politistul de caz a propus clasarea, fara sa faca vreo investigatie si ... (vezi toată discuția)