avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Activitate DRAGOS 1972

Activitate DRAGOS 1972

Mulțumesc frumos pentru ajutor
buna ziua intrbare .Daca locuiesc impreuna cu sotia si socrii mei apartamentul fiind al socrilor mei ,cotribuind tot timpul la cheltuielile comune {lumina ,net ,intretinere } de 17 ani avand aceeasi adresa de domiciliu trecuta pe buletin as vrea sa stiu daca atunci cind i se nazare socrului si zice sa ne mutam in alta parte eu +sotia [FIICA LUI] este corect ? mentionez ca la cheltuilile comune chitantele sunt pe numele lui dar banii ii dam jumate jumate . si ce se poate face in fata organelor de drept {POLITIA}daca nu vreau sa parasesc apartamentul? stiu ca exista o lege pe perioada de iarna cred ca pina in aprilie nu are dreptul sa te dea afara .adresa din buletin a sotiei si a mea este la fel cu a lor ,sotia are dreptul sa stea in apartament? impreuna cu mine sau nu ?//
buna ziua pe data de 23 01 2025 am primit decizia de pensionare gr 3 de invaliditate ,doresc sa stiu daca stie cineva cind pt primi pensia ,mentionez ca pe data de 13 02 2025 am facut contul bancar pt a putea primi pensia. VA MULTUMESC ANTICIPAT TUTUROR [PT AJUTOR
VA MULTUMESC FRUMOS TOT TIMPUL A-TI FOST AMABIL.VA DORESC NUMAI BINE
va multumesc frumos TOT TIMPUL A-ti FOST FOARTE AMABIL .VA DORESC NUMAI BINE
Bună ziua am primit decizia de pensionare cod pensie N23, unde scrie pensie asigurări sociale 763lei( 51 ani și 10 luni cind sa făcut dosarul) stagiul total de cotizare21ani, 7luni,15zile,stagiulde cotizare contribuitiv20ani, 7luni, 15zilenr totale puncte, 9,41704. Doresc să știu dacă aceasta este suma corecta pt pensie. VA MULȚUMESC ANTICIPAT PENTRU ÎNȚELEGERE ȘI AJUTOR. VA DORESC O ZI FRUMOASĂ ȘI LINIȘTITĂ. AȘTEPT UN RĂSPUNS DE LA DVS. Cu respect Dragoș Aftenie
Mulțumesc mult pentru ajutor
buna seara am depus dosarul de pensionare de invaliditate apoi am primit un nr de inregistrare pe data de 26 09 2024 si vreau sa stiu cand vine decizia de pensie (normal in 45 de zile scrie la lege) dar cum la noi poate de acum inainte vom intra in normal as fi tare multumit daca are cineva un raspuns. va multumesc anticipat