avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua am primit decizia de pensionare cod pensie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua am primit decizia de pensionare cod pensie N23, unde ...

Bună ziua am primit decizia de pensionare cod pensie N23, unde scrie pensie asigurări sociale 763lei( 51 ani și 10 luni cind sa făcut dosarul) stagiul total de cotizare21ani, 7luni,15zile,stagiulde cotizare contribuitiv20ani, 7luni, 15zilenr totale puncte, 9,41704. Doresc să știu dacă aceasta este suma corecta pt pensie. VA MULȚUMESC ANTICIPAT PENTRU ÎNȚELEGERE ȘI AJUTOR. VA DORESC O ZI FRUMOASĂ ȘI LINIȘTITĂ. AȘTEPT UN RĂSPUNS DE LA DVS. Cu respect Dragoș Aftenie
Cel mai recent răspuns: DRAGOS 1972 , utilizator 10:13, 8 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Veți primi indemnizația minimă pentru pensionari in sumă de 1281 lei.
va multumesc frumos TOT TIMPUL A-ti FOST FOARTE AMABIL .VA DORESC NUMAI BINE
VA MULTUMESC FRUMOS TOT TIMPUL A-TI FOST AMABIL.VA DORESC NUMAI BINE

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie diminuată la recalculare!!!ce sumă va scrie pe talon, în septembrie? CYBORG CYBORG 10 septembrie 2024-09-10 Bună ziua! Azi am luat decizia de recalculare a pensiei. Eu iau pensia minimă, în august 2024 pe talonul adus de poștaș cu ... (vezi toată discuția)
Pe certificatul de invaliditate am gradul 3, medie, cu drept ... alexser24 alexser24 Pe certificatul de invaliditate am gradul 3, medie, cu drept de munca/patru ore. Am depus dosarul la casa de pensii Bucuresti. Voi lua 1125 ron(caz boala) ... (vezi toată discuția)
Am lucrat 10 ani in romania, am cumparat 5 ani, am bagat actele ... Nicolae7 Nicolae7 am lucrat 10 ani in romania, am cumparat 5 ani, am bagat actele de pensionare la 65 ani in august, s-a aprobat o pensie de asigurari sociale de 835. Stagiul de ... (vezi toată discuția)