avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna seara am depus dosarul de pensionare de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna seara am depus dosarul de pensionare de invaliditate apoi ...

buna seara am depus dosarul de pensionare de invaliditate apoi am primit un nr de inregistrare pe data de 26 09 2024 si vreau sa stiu cand vine decizia de pensie (normal in 45 de zile scrie la lege) dar cum la noi poate de acum inainte vom intra in normal as fi tare multumit daca are cineva un raspuns. va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: DRAGOS 1972 , utilizator 23:38, 13 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea acordă 50 zile calendaristice pentru emiterea și comunicarea unei decizii de deschidere drepturi. Acum va dura ceva mai mult. Nu vă poate nimeni asigura că până în data de ...vi se va comunica decizia. Sunt speranțe destul de mici că până la finalul anului vi se va comunica această decizie.
Mulțumesc mult pentru ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie Lucian Rimniceanu Lucian Rimniceanu Bună seara, ma numesc Lucian, sunt născut la data de 26 iulie 1967. Anul acesta am depus dosarul de pensionare împreună cu actele din care reieșea că am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! nu am primit decizia de recalculare. vă rog să ... Lidum Lidum Bună ziua! Nu am primit decizia de recalculare. Vă rog să mă lămuriți având datele: 1) 1.09.2021 , decizie pensie limită de varsta și decizie ... (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate Iosif1962 Iosif1962 Am depus dosarul de pensie pentru limita de vârstă în data de 09-08-2021 ,la vechimea din tara am adăugat și anii lucrați în Italia,durează foarte mult ... (vezi toată discuția)