Bună seara și îmi cer scuze dar mă neliniștește foarte tare ,în urma unei pedepse cu suspendare nu am găsit nimic de muncă și a fost nevoie să plec în străinătate ,mama mea nu mi a comunicat ca am primit o citație unde scrie ca mi se revoca pedeapsa de suspendare cu executare,înainte sa plec am semnat la ofițerul de probațiune și am comunicat ca plec la munca în străinătate pentru ca nu mi găseam un loc de muncă ok,având cazierul pătat,acum de câteva nopți nu dorm și simt ca mă scufund în cea mai mare depresie,am pierdut telefonul cu care comunicam cu ofițerul de probatiune,m-am întors în țară acum două zile,am fost și am semnat la ofițer,dar spune ca existe șanse din cauza ca nu am făcut orele de muncă în folosul comunității să mi dea pedeapsa cu executare,va rog din tot sufletu o informație care mă poate liniști sufletește ,am șanse să execut pedeapsa inițială cu suspendare în executare ? Mulțumesc din suflet !!
Dacă pe parcursul termenului de supraveghere persoana supravegheată, cu rea-credinţă, nu respectă măsurile de supraveghere sau nu execută obligaţiile impuse ori stabilite de lege, instanţa revocă suspendarea şi dispune executarea pedepsei.
Se poate sa mi dea in prima instanță completul pedeapsa cu executare,metionez ca financiar nu mi pot permite un avocat și nu mă mai pot liniștii de când am primit aceasta decizie
Termenul de supraveghere nu s a încheiat ,iar eu am pierdut contactul ofițerului de probațiune,iar acesta a făcut raport către instanța ,ulterior vineri cum am ajuns în țară am semnat la consilierul de probațiune dar deja sunt chemat în instanță pentru asta art 584 ncpp,în situația mea se poate să primesc cu executare ?