avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara și îmi cer scuze dar mă neliniștește ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara și îmi cer scuze dar mă neliniștește foarte ...

Bună seara și îmi cer scuze dar mă neliniștește foarte tare ,în urma unei pedepse cu suspendare nu am găsit nimic de muncă și a fost nevoie să plec în străinătate ,mama mea nu mi a comunicat ca am primit o citație unde scrie ca mi se revoca pedeapsa de suspendare cu executare,înainte sa plec am semnat la ofițerul de probațiune și am comunicat ca plec la munca în străinătate pentru ca nu mi găseam un loc de muncă ok,având cazierul pătat,acum de câteva nopți nu dorm și simt ca mă scufund în cea mai mare depresie,am pierdut telefonul cu care comunicam cu ofițerul de probatiune,m-am întors în țară acum două zile,am fost și am semnat la ofițer,dar spune ca existe șanse din cauza ca nu am făcut orele de muncă în folosul comunității să mi dea pedeapsa cu executare,va rog din tot sufletu o informație care mă poate liniști sufletește ,am șanse să execut pedeapsa inițială cu suspendare în executare ? Mulțumesc din suflet !!
Cel mai recent răspuns: Sezfolie , utilizator 12:54, 25 Noiembrie 2024

Sezfolie a scris:

Bună seara și îmi cer scuze dar mă neliniștește foarte tare ,în urma unei pedepse cu suspendare nu am găsit nimic de muncă și a fost nevoie să plec în străinătate ,mama mea nu mi a comunicat ca am primit o citație unde scrie ca mi se revoca pedeapsa de suspendare cu executare,înainte sa plec am semnat la ofițerul de probațiune și am comunicat ca plec la munca în străinătate pentru ca nu mi găseam un loc de muncă ok,având cazierul pătat,acum de câteva nopți nu dorm și simt ca mă scufund în cea mai mare depresie,am pierdut telefonul cu care comunicam cu ofițerul de probatiune,m-am întors în țară acum două zile,am fost și am semnat la ofițer,dar spune ca existe șanse din cauza ca nu am făcut orele de muncă în folosul comunității să mi dea pedeapsa cu executare,va rog din tot sufletu o informație care mă poate liniști sufletește ,am șanse să execut pedeapsa inițială cu suspendare în executare ? Mulțumesc din suflet !!

Vă rog din suflet să mi răspundeți !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Serviciu probatiune - modalitate legala pentru neprezentare yoyo72 yoyo72 Buna seara, un prieten, acum 5 ani a savarsit o fapta penala si am primit ca pedeapsa 3 ani inchisoare cu suspendare si amenda contraventionala + timp de 5 ... (vezi toată discuția)
Incalcarea termenului de a parasii tara Valentin19932 Valentin19932 Salut. Acu ceva timp am fost acuzat de braconaj , iar pedeapsa mea a foat de 2 ani cu suspendare , 60 ore in folosul comunitatii si interdictie de a iesi din ... (vezi toată discuția)