Asadar in calitate de PFA cu obiect de activitate corespunzator, cu certificatul de formator, pot elibera un certificat de absolvire a cursului, cu calificativ admis sau respins. Pot trece un supliment descriptiv care contine titlurile modulelor, competente specifice.
Vreau doar sa ma asigur ca am inteles corect.
Va multumesc pentru timpul dvs si pentru raspusnsul competent si complet.
Activati in acest domeniu, va rog?
Raspunsul dvs este detaliat si util.
In situatia mea, desi am un certificat de formator de formatori cod 241207, ANC (CNFPA atunci) si sunt - sau eram inscris in registrul national al furnizorilor de formare profesionala a adultilor, in care nu reusesc sa ma gasesc. Poate trebuie reinscris, nu gasesc informatia aceasta.
Intrebareamea este: pot acord legalun certificat de absolvire a unui curs online de operare cu calculatorul, fara ca acesta sa fie acreditat de cineva? Pur si simplu a parcurs acel curs, a participat la o examinre online inregistrata video (GDPR, etc).
Ati citat una din legile pe care le-am citit. Ea nu raspunde intrebarii mele.
Nu stiti sau nu puteti, e de inteles de vreme ce aici sunt raspunsuri pro-bono.
Nu inteleg insa de ce nu ati ignorat intrebarea, in loc sa va faceti de ras cu “in conditiile legii” pe un forum in care oamenii intreabatocmai CARE sunt acele conditii.
Sunt aici tocmai pentru ca nu cunosc legea. Din nou ati scris un lucru inutil, iar aceasta este o constatare a continutului mesajului dv. In nici un caz nu reprezinta comportament necivilizat sau atac la persoana.
Iar ne-ati consumat timpul inutil.
Exact in aceasta situatie ma gasesc si eu, detine certificat de formator de formatori, sustin un curs neacredtat si nu sunt inscris in nici un registru, pot elibera certificat pentru acel curs?
Organizez un curs online pentru operarea cu un anumit program de calculator. Sunt PFA, am certificat de formator de formatori inclusiv IT acreditat ANC (CNFPA ), cod COR 241207. Nu sunt inscris in nici un registru de formare, astazi am aflat despre existenta lui, dar detin acest act, acreditare ANC pe mai multe competente, inclusiv formator de formatori IT.
Am dreptul de a emite un certificat de absolvire a acestui curs, in urma unei examinari online a celor care au absolvit cursul?
Dl. XY a participat la sesiunea de examinare online (inregistrata video) din data de .. , certific ca acesta a abolsvit cursul si a dobandit competentele pe care cursul le formeaza.
Am citit cateva zile inainte de a intreba aici si nu reusesc sa ma lamuresc.
Nu doresc sa incalc legea dar nici nu as vrea ca cei care parcurg cursul sa nu poata beneficia de un act, daca au dreptul la el.