Buna ziua.Am o situatie mai neobisnuita si va rog sa ma ajutati sa gasesc o solutie .In 2019 luna iunie am cumparat un teren de 580 metrii patrati intr-o comuna .Pe hotarul terenului (terenul ese gol fara constructie )fostul proprietar -primul proprietar de fapt ,eu fiind al 3 -lea- are contor de gaze.Nici cel de-al 2 proprietar si nici eu nu am reusit sa il determinam sa mute contorul la actuala lui adresa care este la vreo 200-300 m departare de fostul lui teren.Eu nu pot constri gard si nu pot face imprejmuirea lotului deoarece contarul este pus pe un fost zid ce delimita terenul .El considera ca nu ma incurca cu nimic fiind pe hotar dar intreb are voie pe hotar fara acordul meu?Cum fac excavatie ptr gard nou daca nu pot darima zidul pe care se sprijina acualul contor?La ce distanta conform legii are voie aricare vecin sa isi amplaseze orice alta proprietate ( contarul fiind proprietatea lui? ) Distrigaz se delimiteaza de aceasta situatie spunind ca e responsabilitatea proprietarului sa mute contor cu firma autorizata .
Din pacate cea de la probatiune a trimis dosar la instanta .Nu stiu la ce ajuta acest serviciu de probatiune .Vor doar 1 semnatura si atit in rest nu ii intereseaza nimic .Sunt f ingrijorata .De ce asa daca omul si -a gasit servici nu a facit probleme ....de ce ?
O ruda a primit o condamnare cu suspendare de 2 ani desi a executat arest preventiv 1an si 4 luni.Apoi a fost eliberat conditionat pina la aceasta sentinta.sentinta de 2 ani cu suspendare. Asemnat in fiecare luna termenul fiind de 5 ani .La inceput la Bucuresti timp de 9 luni apoi in alt oras unde s-a mutat .dar termenul de 5 ani s-a luat de la inceput cind s-a mutat .Nu am inteles de ce .Acum 6 luni a gasit de lucru in strainatate a trimis acte doveditoare laserviciu probatiuni dar i s-a facut dosar de revocae a suspendarii ptr neprezentare .Acum devine 2ani cu executare ...daca se aproba si face iar puscarie ptr o sembatura cit va face z? Se tine cont de 1,4 ani executati in arest preventiv ?