avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Distrigaz
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Distrigaz

Buna ziua.Va rog sa imi spuneti daca un contor de gaze este proprietatea Distrigaz sau a proprietarului locuintei unde este montat ?
Cel mai recent răspuns: marianpeleanu , utilizator 13:16, 8 Februarie 2020
Buna ziua,
Nu stiu daca se cumpara aceste contoare de la distribuitor.
Cred ca se poate monta un contor "pasant' de beneficiar, dar asta implica alte costuri si proiecte, daca se schimba instalatia.
Ma intereseaza cui apartine ..distribuitorului sau beneficiarului ?
Distrigaz-ului.
Eu cand am tras gazele am platit doar vbransaamentul si teava dupa contor, contorul nu l-am platit
multumesc
Dupa terminarea lucrarilor de bransare,atit bransamentul cit si contorul trec in proprietatea Distrigaz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Montare instalatie noua de gaze cu contorizare individuala magnolia1969 magnolia1969 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Stau intr-un bloc de 10 etaje unde asociatia de proprietari a pus contoare pasante in 2007 fara a ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am rugămintea, dacă mă puteți ajuta cu un răspuns ... zattara_adi zattara_adi Bună seara! Am rugămintea, dacă mă puteți ajuta cu un răspuns la problema cu care mă confrunt. Am cumpărat un apartament în Mamaia de la un ... (vezi toată discuția)
contor/branșament gaz Andsin Andsin Buna ziua, vrem sa ne mutam la etajul unei case in care locuiește cineva la parter. Putem sa tragem gaz de jos de la cei de la parter dar sa avem contorul ... (vezi toată discuția)