avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Activitate Accident ușor

Activitate Accident ușor

Răspuns la discuția Dosar Penal pentru Alcoolemie
In cat timp ți-a venit citația acasă?

cristian1702 a scris:

Am fost astazi la parchet, mi-au dat Renuntare , mi-au spus ca trebuie sa primesc acasa si apoi sa ma duc sa imi ridic permisul , doar 100 de lei am de platit fara amenda. Aveti idee cat dureaza pana primesc plicul mult asteptat acasa, deoarece au zis ca este la secretariat dar nu am inteles bine ce anume?..

AM FOST implicat într-un accident rutier cu 3 mașini prima mașină nu a avut nmk și a plecat.am.facut amiabila cu cel lovit(eu îl lovisem in spate).A doua zi cu o oră înainte de cele 24 ore cel lovit sa dus la.politie,aducand și conducătorul ce nu a avut nici o lovitură că el vrea sa delclare accidentul deoarece el avea unpic bara sparta și ca el nu poate să o repare pe asigurare mea.greselala mea a fost că m-am dus băut și mi-a ieșit la alccol test 0.60 și m-am.ales cu dosar penal pe articolul 336 al 1.ce credeți că mai scap sau mă.lasa ăștia fără permis definitiv?(Cel care a întocmit dosarul a zis că dureaza procesul asta câteva luni bune,iar după sa îmi de-a permisul înapoi fara pedeapsa)repet nu am fost prins conducând pe strada băut și ce doi accidentați au declarat că la momentul accidentul nu eram băut.