avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Activitate BENONE GHEORGHIU

Activitate BENONE GHEORGHIU

Buna ziua!
Un salariat aflat in Concediu de crestere a copilului la care termenul de solicitat in cerere e de 2 ani si termenul de prezentare la serviciu ar fi 14 01 2018 , in acest moment solicita demisia cu acordul partilor incepand cu 18 10 2017 !!!! ce trebuie sa intreprind sa fiu in regula ? si ce institutii ale statului trebuie sa anunt , mentionez ce se afla in plata CCC !!!

MULTUMESC !

O agentie de turism care la sfarsitul anului 2015 depeseste cifra de afaceri de
65.000.euro si devine platitoare de tva , cu plata retoactiva de tva pe ultimul trimestru ,am platit cca 3300 lei . ACUM comform ordonantei de manjorare acifrei de afaceri la 100 000 euro, , EU POT BENEFICIA DE ACESTE PREVEDERI CE SANT VALABILE DE LA 01 01 .016 ?
* CE PLAN DE IMPOZITRE SA ALEG
* AM 3 ANGAJATI
*SI CEIA CE NU INTELE EU . TVA SE CALCULEAZA LA , VENITURILE BRUTE ,VENITURI - CHELTUIELI. ,PRACTIC CARE E ORDINEA IN CARE SE IMPOZITEAZA PROFITUL BRUT?
VA MULTUMESC!

Răspuns la discuția CAND POT IESI LA PENSIE
NU AM FOST INTELES,SAU CRED M-AM EXPRIMAT GRESIT
SINT NASCUT 1959 07 07 SI AM LUCRAT DUPA CUM URMEAZA
20 ANI 3 LUNI SI 14 ZILE GRUPA 1SPECIALA
1 AN SI 11 LUNI GRUPA2
1 AN SOMAJ
1 AN SI 4 LUNI , DECI IN TOTAL 24 ANI SI 6 LUNI
INTREBARE: CARE E VARSTA LA CARE POT MERGE SA DEPUN DOSARUL DE PENSIE?
VA MULTUMESC CU RESPECT BENONE GHEORGHIU
Buna ziua!
Sunt nascut la data de 07.07.1959 si am o activitate in campul muncii dupa cum urmeaza:

17.12.1980 - 01.11.2002 - din care 20 ani. 3 luni si 14 zile lucrati in grupa I de munca, in procent de 100%, in baza prevederilor Ordinului M.M.P.S. nr.50 din 1990, completata cu avizele date ulterior , art. 3 si 6 anexa 1 pct.23 si a Hotararii Consiliului de Administratie nr.12/1990 pct.6.1.Activitate ce se regaseste la pozitia art.23, lit.b din anexa nr.1 la Legea nr.226/2006 privind incadrarea in conditii speciale de munca.
01.11.2002 - 01.11.2003 - somaj
03.07.2006 - 12.11.2008 - activitate cu jumatate de norma

Va rog sa-mi calculati varsta la care pot iesi la pensie in urma activitatii ce v-am prezentat-o, daca trebuie sa mai cotizez la fondul de pensii si daca m-ar avantaja o contribuite mai substantiala pana la data in care indeplinesc conditiile de pensionare si modul de calcul al pensiei.

Va multumesc si va urez o zi buna1
BUNA ZIUA.
TATAL MEU CIT TIMP ERA IN VIATA A FACUT UN ACT DE VANZARE CUMPARARE CATRE FICA LUI DIN A DOUA CASATORIE(ACT DE VANZARE CUMPARARE CU DARE DE MANA)LA NOTAR SI A TRECUT SI O CLAUZA (HABITATIE VIAGERA)PENTU EL, ACUM EL A DECEDAT SI SOTIA A DOUA DE CARE A SI DIVORTAT NU VREA SA CONTRIBUIE LA INMORMANTARE
FICA FIIND MINORA NU POATE CONTRIBUI SI EA MAI BINE ZIS EU CARE AM FOST DESMOSTENITA ACUM EU TREBUIE SA SUPORT SI CHELTUIALA CU INMORMANTAREA

MAI POT FACE CEVA PENTRU AANULA ACEL ACT DE VANZARE CUMPARARE PRIN CARE EL A VANDUT FICEI LUI MINORA CU DARE DE MANA(A PRIMIT BANI 100000MIL )DE LA UN VECIN CARE ACUM E SI TUTORELECOPILULUI
ACESTA FIIND UN FAPT IREALSI NUMAI UN ARANJAMENT CU NOTARUL VA MULTUMESC
BUNA ZIUA!
SUNTEM SOT SI SOTIE FOSTI ANGAJATI A UNEI SOCIETATI PRIVATE PANA LA DATA DE 12.11.2008, DEOARECE A FOST DESFIINTAT PUNCTUL DE LUCRU, CONFORM ART. 65-1 CODUL MUNCII. MENTIONAM CA NICI PANA LA ACEASTA DATA NU AM PRIMIT ADEVERINTELE TIP PENTRU INTRAREA IN SOMAJ SI NICI CARTILE DE MUNCA DESI LE-AM SOLICITAT IN NENUMARATE RANDURI.MENTIONAM CA SOCIETATEA ARE SEDIUL IN SIBIU, IAR PUNCTUL DE LUCRU A FOST IN GALATI, ORAS UNDE DEALTFEL LOCUIM SI NOI.NU AM PRIMIT NICI SALARIIE LA ZI SI NICI BANII CE NI SE REVENEAU PE CONCEDIILE DE ODIHNA DE CARE NU AM BENEFICIAT IN ULTIMUL AN.VA RUGAM SA NE INFORMATI CARE SUNT ETAPELE CE TREBUIESC PARCURSE IMPOTRIVA FOSTULUI ANGAJATOR PENTRU A PUTEA INTRA IN POSESIA ACTELOR SI SA NE SPUNETI CARE AR FI FOST TERMENUL LEGAL DE REZOLVARE A ACESTEI PROBLEME DE CATRE ANGAJATOR.
SUBLINIEM CA LA ULTIMA DISCUTIE TELEFONICA AVUTA CU ADMINISTRATORUL SOCIETATII ACESTA A REFUZAT SA NE TRIMITA ACELE ADEVERINTE SI ORICE ALTE INFORMATII, SPUNAND CA NU SUNTEM PRIORITATI ALE SOCIETATII.
VA MULTUMIM!