BUNA ZIUA.
TATAL MEU CIT TIMP ERA IN VIATA A FACUT UN ACT DE VANZARE CUMPARARE CATRE FICA LUI DIN A DOUA CASATORIE(ACT DE VANZARE CUMPARARE CU DARE DE MANA)LA NOTAR SI A TRECUT SI O CLAUZA (HABITATIE VIAGERA)PENTU EL, ACUM EL A DECEDAT SI SOTIA A DOUA DE CARE A SI DIVORTAT NU VREA SA CONTRIBUIE LA INMORMANTARE
FICA FIIND MINORA NU POATE CONTRIBUI SI EA MAI BINE ZIS EU CARE AM FOST DESMOSTENITA ACUM EU TREBUIE SA SUPORT SI CHELTUIALA CU INMORMANTAREA
MAI POT FACE CEVA PENTRU AANULA ACEL ACT DE VANZARE CUMPARARE PRIN CARE EL A VANDUT FICEI LUI MINORA CU DARE DE MANA(A PRIMIT BANI 100000MIL )DE LA UN VECIN CARE ACUM E SI TUTORELECOPILULUI
ACESTA FIIND UN FAPT IREALSI NUMAI UN ARANJAMENT CU NOTARUL VA MULTUMESC
In primul rind trebuie sa acceptati expres succesiunea tatlui la un birou notarial, cu aceasta si cu certificatul de deces puteti obtine si eventuale ajutoare de inmorminatre. Veti putea de asemenea ataca actul de instrinare pentru neplata pretului fiind in fapt o donatie deghizata ( nu are bani sa suporte inmormintarea dar a avut bani sa cumpere cu drewpt de uzufruct viager imobilul). Va trebui sa luati legatura cu un avocat.
Ce doriti dv.?
Sa nu ramaneti dezmostenit? Sa nu va inmormantati parintele gratis sau sa il inmormanteze fiica lui si nu dv.?
Ca sa stim de unde plecam...
Act cu dare de mana... n-am mai auzit... cautati actul in casa tatalui si spuneti-ne ce e exact...
Sotia divortata nu mai e sotie, e normal ca nu vrea sa-l inmormanteze, de ce? Si fata vaz ca nu o ingrijeste ea, ci vecinul tutore... indiferent de motivul instituirii tutelei... Mama e decazuta din drepturi sau interzisa?
Nu inteleg care parte e intelegere cu notarul, cele o suta de mii de milioane, plata lor, tutela vecinului???...
Vanzare uzufruct
gagiu19
Buna ziua,
Socrii mei ne-au facut act de vz-cumparare cu uzufruct mie si sotiei acum vreo 4 ani pe o casa.
Atunci, eu cu sotia nu eram casatoriti.
Acum, ... (vezi toată discuția)