avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Activitate Audy

Activitate Audy

Buna ziua, am si eu nevoie de putin ajutor in legatura cu vanzarea unui teren fara acordul tututor partilor. Am sa va spun pe scurt povestea:
Dupa moartea mamei lui (bunica mea), tatal meu nu a pastrat o legatura stransa cu rudele din partea ei, insa fara ca intre ei sa intervina certuri sau neintelegeri. De curand, a aflat ca verii au vandut pamantul mostenit fara ca tatal meu sa fie nici macar informat in legatura de asta. Este posibil asa ceva ? Se mai poate face ceva, contesta eventualul partaj facut ilegal sau contractul de vanzare-cumparare ? Am numele notarului la care s-au facut actele, cum ar trebui sa procedez ?
Multumesc frumos !
Pana la urma, sa inteleg ca nu se mai poate face nimic ?
Buna ziua, as avea si eu nevoie de cateva informatii si sfaturi cu privire la urmatoarea problema:

In urma cu 1 an si jumatate mi-am facut la [FURNIZOR] un abonament de internet tip business pentru a beneficia de ip fix. Contractul avea termen de valabilitate 1 an, cu prelungie automata pe perioade succesive egale cu perioada initiala daca este denuntat in conditiile punctelelor referitoare la reziliere. Ideea este ca acolo este precizat faptul ca trebuie solicitata rezilierea cu cel putin 60 de zile inainte de data la care doresc rezilierea.

In momentul de fata eu numai am nevoie de acest serviciu, dar sunt obligat conform contractului sa il platesc inca 2 luni de zile. Se poate face ceva in acest sens ? Multumesc anticipat !
Deci, incep prin a multumi celor ce au indraznit macar sa citeasca.
Problema : anul asta, prin februarie mi-a fost retinut permisul de conducere ca urmare a unui accident de conducere cu victime. Victima nu a depus plangere, mie mi-a fost eliberata o dovada....care pana in august am tot prelungit-o la politie, pana cand m-au trimis din nou la procuror pt cerere de prelungire, nu am avut timp sa alerg, si am renuntat.
Chestia este ca prin luna mai...am primit acasa o instiintare de la procuror cum ca nu s-a inceput urmarirea penala impotriva mea.
Intrebare : ce inseamna aceasta instiintare, pot face ceva cu ea si daca nu...ce ar trebui sa fac eu in continuare pentru a-mi recapata permisul.
Multumesc anticipat celor ce vor incerca sa ma ajute !