Deci, incep prin a multumi celor ce au indraznit macar sa citeasca.
Problema : anul asta, prin februarie mi-a fost retinut permisul de conducere ca urmare a unui accident de conducere cu victime. Victima nu a depus plangere, mie mi-a fost eliberata o dovada....care pana in august am tot prelungit-o la politie, pana cand m-au trimis din nou la procuror pt cerere de prelungire, nu am avut timp sa alerg, si am renuntat.
Chestia este ca prin luna mai...am primit acasa o instiintare de la procuror cum ca nu s-a inceput urmarirea penala impotriva mea.
Intrebare : ce inseamna aceasta instiintare, pot face ceva cu ea si daca nu...ce ar trebui sa fac eu in continuare pentru a-mi recapata permisul.
Multumesc anticipat celor ce vor incerca sa ma ajute !
Eaptul ca impotriva dumneavoastra nu s-a inceput urmarirea penala este de bine. Asta inseamna ca va veti recapata permisul cat de curand, intrucat fapta savarsita nu a fost incadrata de procuror ca si infractiune (depinde in ce litera a art 10 cod procedura penala s-a dispus neinceperea urmaririi penale).
In situatia cum fapta a fost incadrata ca si contraventie, retinerea permisului nu poate fi facuta pe o poerioada mai mare de 90 zile. Daca spuneti ca din august nu v-ati mai prelungit dovada, asta inseamna ca ar trebui sa va primiti permisul inapoi. Luati legatura cu cei de la politia rutiera care v-au retinut permisul si vedeti cum puteti rezolva problema.
Succes.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Accident rutier
mina2605
Am avut un accident rutier, am lovit o persoana pe trecerea de pietoni, fara nici o vatamare corporala pentru pieton si masina, trecand pe culoarea galbena a ... (vezi toată discuția)
Accident rutier
omideo20
Buna ziua.Ma indreptam cu masina spre o localitate din judet.tranzitand o alta localitate am vazut pe partea partea carosabila doi baieti care se fugareau,i-am ... (vezi toată discuția)