Buna ziua.Ma indreptam cu masina spre o localitate din judet.tranzitand o alta localitate am vazut pe partea partea carosabila doi baieti care se fugareau,i-am avertizat sonor iar unul dintre ei a venit spre masina cu bratele deschise si alergand.am tras de volan stanga dar l-am acrosat.Victima era in stare de ebrietate avand o alcolemie de 2.20.Pe o parte si pe alta a partii carosabile era trotuar.Mi sa retinut permisul de conducere si mi s-a dat dovada cu drept de circulatie.Eu am fost incadrat la art.184 al 1,3 c.p.Daca sunt nevinovat de ce nu mi se da permisul de conducere??Testul de alcoolemie al victimei eu l-am cerut si l-am si platit cand a venit rezultatul.In rezolutia pe care o primesc de la parchet pt a prelungi dovada mai este mentionat art.111 al.6 din OUG 195/2002 republicata si art 203 al.1 cod procedura penala.Ce inseamna toate astea???
Fiind vorba de un accident cu victime, politia nu va poate returna permisul decat in urma unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile care sa prevada neinceperea urmaririi penale care va scoate definitiv de sub urmarire. Bine ar fi sa aveti un martor la cele intamplate.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Accident rutier
omideo20
Anul trecut in august am fost implicat intr-un accident rutier.Ma deplasam cu masina in afara localitatii cand la un moment dat am vazut pe partea carosabila 2 ... (vezi toată discuția)
Accident rutier
omideo20
Ma deplasam ieri cu masina impreuna cu mama mea cand intr-o localitate am vazut doi tineri fugarindu-se pe partea carosabila,i-am avertizat sonor iar unul ... (vezi toată discuția)