avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident rutier

Ma deplasam ieri cu masina impreuna cu mama mea cand intr-o localitate am vazut doi tineri fugarindu-se pe partea carosabila,i-am avertizat sonor iar unul dintre ei sa tras pe margine soselei iar celalalt fiind foarte baut a venit spre masina cu bratele deschise am tras de volan in stanga intrand aproape pe contra sens dar l-am lovit cu partea dreapta fata a masinii.Tin sa mentionez ca exista trotuar pentru pietoni si nu era marcaj pietonal.Am fost testat cu aparatul alcooltest iar rezultatul a fost zero.Ce se intampla in astfel de cazuri???
Cel mai recent răspuns: omideo20 , utilizator 20:15, 22 August 2010
In functie de numarul zilelor de ingrijiri medicale urmeaza sau nu dosar penal. Dupa cum ati prezentat situatia aveti sanse mari de NUP.
Va multumesc foarte mult pentru raspusul dat.
As vrea sa mai spun un lucru pe care am uitat sa-l mentionez sper sa ma intelegeti de ce.Victimei nu i s-a putut administra ceva medicamente din cauza ca avea o alcolemie foarte mare.Am cerut sa i se faca analize la sange petru ai se stabili alcoolemia ca daca ar fi fost treaz nu s-ar fi aruncat in fata masinii.rezultatul acestor analize se vor anexa la procesul verbal asa mi sa spus de la politia rutiera.va multumesc.cu respect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier omideo20 omideo20 Buna ziua.Ma indreptam cu masina spre o localitate din judet.tranzitand o alta localitate am vazut pe partea partea carosabila doi baieti care se fugareau,i-am ... (vezi toată discuția)
Accident rutier omideo20 omideo20 Anul trecut in august am fost implicat intr-un accident rutier.Ma deplasam cu masina in afara localitatii cand la un moment dat am vazut pe partea carosabila 2 ... (vezi toată discuția)
Neregula iml eleclaudel eleclaudel Buna ziua,acum 2 ani am avut un accident rutier,din nefericire in urma accidentul a rezultat decesul unui pasager. Imediat dupa accident am fost testat cu ... (vezi toată discuția)