Ma deplasam ieri cu masina impreuna cu mama mea cand intr-o localitate am vazut doi tineri fugarindu-se pe partea carosabila,i-am avertizat sonor iar unul dintre ei sa tras pe margine soselei iar celalalt fiind foarte baut a venit spre masina cu bratele deschise am tras de volan in stanga intrand aproape pe contra sens dar l-am lovit cu partea dreapta fata a masinii.Tin sa mentionez ca exista trotuar pentru pietoni si nu era marcaj pietonal.Am fost testat cu aparatul alcooltest iar rezultatul a fost zero.Ce se intampla in astfel de cazuri???
As vrea sa mai spun un lucru pe care am uitat sa-l mentionez sper sa ma intelegeti de ce.Victimei nu i s-a putut administra ceva medicamente din cauza ca avea o alcolemie foarte mare.Am cerut sa i se faca analize la sange petru ai se stabili alcoolemia ca daca ar fi fost treaz nu s-ar fi aruncat in fata masinii.rezultatul acestor analize se vor anexa la procesul verbal asa mi sa spus de la politia rutiera.va multumesc.cu respect
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Accident rutier
omideo20
Buna ziua.Ma indreptam cu masina spre o localitate din judet.tranzitand o alta localitate am vazut pe partea partea carosabila doi baieti care se fugareau,i-am ... (vezi toată discuția)
Accident rutier
omideo20
Anul trecut in august am fost implicat intr-un accident rutier.Ma deplasam cu masina in afara localitatii cand la un moment dat am vazut pe partea carosabila 2 ... (vezi toată discuția)
Neregula iml
eleclaudel
Buna ziua,acum 2 ani am avut un accident rutier,din nefericire in urma accidentul a rezultat decesul unui pasager. Imediat dupa accident am fost testat cu ... (vezi toată discuția)