avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Neregula IML
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Neregula IML

Buna ziua,acum 2 ani am avut un accident rutier,din nefericire in urma accidentul a rezultat decesul unui pasager. Imediat dupa accident am fost testat cu alcooltestul iar valoarea iesita a fost de 0.16. Am fost condus la spital unde mi s-au luat probe biologice. Am fost instiintat de catre avocat ca mi-a iesit undeva la 0.72/0.83 (aproximativ),o valoare destul de mare avand in vedere ca am baut doar cateva guri de bere. Am facut o contestatie in aceasta privire. Am fost chemat de avocat la tribunal zicandu-mi ca in document, este trecut un alt cnp(nu este al meu) si in acel document este scris si numele degedatului(cred ca i-a facut si lui analize). O alta neregula este ca in dreptul Numelui degedatului(numele i-a fost taiat/corectat si pus al meu).

Nu vi se pare exagerata alcoolemia din sange?.Ma asteptam undeva la dublu in niciun caz la asemena valoare.
Daca ati mai vazut asa ceva va rog sa-mi lasati si mie un raspuns.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 03:22, 1 Octombrie 2015
Este hazardat sa ne pronuntam asupra valorii alcolemiei,in conditiile in care dv nu ati furnizat minimum de date relevante
In mod obisnuit, la mai putin de o ora de la ingerarea bauturii, alcoolemia atinge valoarea maxima.
Exista mai multi factori care pot interveni asupra valorii=taria bauturii, faptul ca se consuma pe nemancate sau in timpul mesei, natura alimentelor care compun masa, greutatea si sexul consumatorului modifica sensibil curba alcoolemiei
Un factor important este inclusiv starea consumatorului=stressul/supararea
Consumul de dulciuri poate produce alcoolemie marita.
Ultima modificare: Joi, 1 Octombrie 2015
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

0.16 alcool in aer expirat si 2.0 in sange anonimus17 anonimus17 Buna, in data de 30 mai in jurul orei 21 am consumat 1 bere la o terasa cu niste prieteni, la ora 21.30 m-am urcat la volan si la cca 100m am provocat un ... (vezi toată discuția)
Recalcularea alcoolemiei dorin_florea dorin_florea Am avut in urma cu 1 an un o problema, un accident. trebuie sa recunosc ca eram sub influenta bauturilor alcoolice, dar, problema este ca aparatul etilotest ... (vezi toată discuția)
Care proba de sange se are in vedere cand se hotaraste o pedeapsa? exclusivcip exclusivcip BUNA ZIUA.ANUL TRECUT AM AVUT UN ACCIDENT IN LUNA AUGUST CARE S-A SOLDAT DOAR CU PAGUBE MATERIALE.PRIMA PROBA IN SANGE A IESIT 0.75 IAR CEA DE A DOUA ... (vezi toată discuția)