Pai nu exista dovezi pentru ca nu noi am luat o, mi s a spus ca noi am căzut suspecți pentru ca a dispărut în aceeași perioada când am făcut și noi acea prostie , am auzit ca sunt camere în zona și din fericire polițistul care l a sunat pe tovarășul meu ii mai raspunde la apeluri sa I spună când aude cate ceva. Noi am vorbit cu proprietarul betoniere fata în fata și el ne a spus ca dacă nu am luat o noi sa nu ne facem griji. Dar eu ma gândesc ca politiei ii este mai ușor sa dea vina pe noi decât sa caute ei mai adânc și încă ma gândesc ca au spus ca ne retine 24h
trandafir2 a scris:
Daca va poate retine politia fara dovezi. Da si nu. Exista dovezi? Sau credeti dvs ca nu exista dovezi?
V-ati bagat in niste treburi tulburi si fara rost. Pentru niste prostii vi se poate schimba viata. Si pentru ce?
Sfatul este sa va angajati un avocat si sa nu va mai bagati in astfel de treburi de adunat lucruri ce par abandonate.
Nu este un capat de tara, insa trebuie sa priviti lucrurile la rece si cu maturitate, si sa va asumati faptele (daca exista).