avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Activitate bgv

Activitate bgv

Răspuns la discuția PROCES NEPLATA INTRETINERE
Am sesizat primaria si am demisionat transmitand presedintelui de la acea data demisia, dupa ce am constatat ilegalitatile si am intocmit un raport, nu am mai platit intretinerea iar listele nu au fost semnate decat de administrator.

Da nu am platit intretinerea dupa ce am fost cenzor si am vazut modul de calcul si nu s-a putut convinge administratorul ca face calcule eronate, deasemenea recunosc ca nu am platit pentru ca toti cei care aveau contor pentru gaze aveau consum zero cand venea regularizarea facturilor de gaze iar in celelalte luni ceea ce nu declarau ei plateam eu neavand contor.
Asta e radacina domnule moderator. E corect asa ? Din cate imi dau seama cred ca sunteti si dvs administrator si va rog sa formulati o opinie.
Multumesc
Lista de intretinere nu ar trebui semnata si de presedinte sau cenzor ?

Buna seara,

Nu am platit intretinerea intrucat modul de calcul nu a fost corect- ( pe langa probleme de fond nici macar total coloane nu era egal cu total randuri), iar listele nu erau semnate decat de administrator care a refuzat sa-mi dea explicatii cu privire la modul de calcul.
Asociatia nu are presedinte, a demisionat insa administratorul a cerut instantei executarea mea silita.
La primul termen pot cere judecatorului sa constate ca listele nu au fost semnate de catre administrator si sa dispuna expertiza financiar contabila ?
Multumesc,
Buna ziua,

Va expun urmatoarea speta:

-Angajatorul suspenda contractul de munca pe durata cercetarii disciplinare
-dupa convocare si discutiile in fata comisiei cu privire la fapte de care angajatorul a luat cunostinta de mai mult de 6 luni, emite decizie de reincepere a activitatii si plata a drepturilor salariale.
- in aceeasi zi emite si o noua decizie de suspendare urmare a formularii unei plageri penale , plangere formulata la o data anterioara suspendarii initiale si care priveste faptele pentru care s-a efectuat cercetarea disciplinara.

In plus plangerea penala este formulata la mai mult de 3 luni de la data la care angajatorul a a avut cunostinta de fapte.

Va rog apreciere.

Cum poate fi motivata contestatia celei de a 2 suspendari ?

Este plangerea penala tardiv formulata ?

Multumesc,
Nu are nimeni un raspuns ?
Multumesc
Este asigurarea locuintei deductibila fiscal. Daca da care este acdrul legal si ce trebui efacut pentru a putea deduce o persoana fizica cheltuielile cu asigurarea locuintei ? Se poate face pentru mai multe locuinte sau doar pt domiciliu ?
Multumesc
Am facut o adresa la presedinte si nu vrea sa-mi dea nr de inregistrare zice ca registrul e la administrator, administratorul ca e la presedinte si tot asa. Ar fi bine sa le trimit o recomandata ?
Din pacate nu s-a facut sedinta, nu se justifica pretul lucrarii este extraordinar de mare in comparatie cu alte lucrari similare, acum vrea sa-si reia activitatea dar sa preia un alt bloc nu pe cel care l-a avut initial samd