avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Activitate Mihaela Princi

Activitate Mihaela Princi

Deci sa înțeleg ca acești ani se iau în calcul la completarea stagiului de cotizare complet contributiv?
Va mulțumesc frumos tuturor pt răspunsuri!!!!
Bună dimineața!Anii obținuți prin încheierea unui contract de asigurare sociala cu Casa de pensii constituie stagiu de cotizare contributiv?Da, am înțeles pt pensionarea pt limita de virsta!Dar eu vreau sa stiu dacă acești ani se iau în calcul la stagiul de cotizare contributiv atunci când te pensionezi mai devreme datorita anilor de grupa!După vechea lege a pensiilor în ianuarie 2026 ma puteam pensiona cu anii de grupa acum nu mai pot pt ca nu am stagiul complet de cotizare contributiv!!!
Mulțumesc!Poate ma puteți ajuta și cu răspunsul la a doua întrebare în legătură cu perioada de șomaj!
Bună seara!i-mi puteti spune și mie ce stagiu de cotizare complet contributiv trebuie sa aibă o femeie care se pensionează în ianuarie 2026?Și de asemenea dacă perioada de șomaj între anii 1995 și 1996 se considera stagiu de cotizare contributiv?Va mulțumesc anticipat!
Buna ziua!În 2025 se mai poate încheia un contract de asigurare sociala cu Casa de pensii pt a cumpăra vechime in munca?Și cit costa un an de cotizare?Mulțumesc!
Scuze pentru greșeală, am s26 de ani stagiu complet de cotizare contributiv din care 14 ani și 6 luni lucrați în grupa a doua.Ce stagiu complet de cotizare contributiv am și când ma pot pensiona?Sunt născută pe 15.09.1967. I-mi pot completa stagiul complet de cotizare prin cumparare de vechime?Va mulțumesc anticipat!
Bună ziua!Ma numesc Mihaela Prici am 57 ani și 4 luni ,26 ani stagiu contributiv de cotizare, plus 14 ani și 6 luni lucrați în grupa a doua de munca ..După vechea lege a pensiilor în ianuarie 2026 ma puteam pensiona luindumi-se în calcul anii de grupa.Acum nu mai pot pt ca nu am stagiul complet de cotizare contributiv.Daca închei un contract de asigurare sociala cu Casa de pensii pt perioada în care nu am fost asigurata pot ieși la pensie în ianuarie 2026.Sunt născută în 15.09.1967?Mulțumesc!
Și dacă închei un contract de asigurare sociala cu Casa de pensii pt perioada în care nu am fost asigurata mi se ia în calcul la stagiul complet de cotizare contributiv pt a ma putea pensiona mai devreme beneficiind de anii de grupa doua?

Cornel Vasile a scris:

Nu puteti cumpara vechimea in munca, ci doar sa incheiati un contract de asigurare sociala cu Casa de pensii pentru o anumita perioada in care nu ati fost asigurat.