avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Activitate Mihaela Princi

Activitate Mihaela Princi

Bună ziua!În perioada 2000- 2001 am lucrat cu contract de conventie civila la un birou parlamentar!As dori sa știu dacă acea perioada constituie stagiu de cotizare și se ia în calcul la pensie la stagiul complet de cotizare?1
Bună ziua!Perioada concediului medical este luata în calcul ca și perioada contributiva de cotizare la pensie?Mulțumesc!
Bună ziua!Dacă nu am nici un venit pot încheia un contract de asigurare sociala cu Casa de pensii pt a plăti contribuțiile de asigurare sociala pt sase luni următoare cit mai îmi trebuie pt a-mi completa stagiul complet contributiv de cotizare de 35 ani?Mulțumesc!
Bună seara!Perioada de șomaj între anii 1999 și 2000 este luata în calcul la stagiul de cotizare complet contributiv de 35 ani?
Deci sa înțeleg ca acești ani se iau în calcul la completarea stagiului de cotizare complet contributiv?
Va mulțumesc frumos tuturor pt răspunsuri!!!!
Bună dimineața!Anii obținuți prin încheierea unui contract de asigurare sociala cu Casa de pensii constituie stagiu de cotizare contributiv?Da, am înțeles pt pensionarea pt limita de virsta!Dar eu vreau sa stiu dacă acești ani se iau în calcul la stagiul de cotizare contributiv atunci când te pensionezi mai devreme datorita anilor de grupa!După vechea lege a pensiilor în ianuarie 2026 ma puteam pensiona cu anii de grupa acum nu mai pot pt ca nu am stagiul complet de cotizare contributiv!!!
Mulțumesc!Poate ma puteți ajuta și cu răspunsul la a doua întrebare în legătură cu perioada de șomaj!
Bună seara!i-mi puteti spune și mie ce stagiu de cotizare complet contributiv trebuie sa aibă o femeie care se pensionează în ianuarie 2026?Și de asemenea dacă perioada de șomaj între anii 1995 și 1996 se considera stagiu de cotizare contributiv?Va mulțumesc anticipat!