avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua!Dacă nu am nici un venit pot încheia un ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua!Dacă nu am nici un venit pot încheia un contract ...

Bună ziua!Dacă nu am nici un venit pot încheia un contract de asigurare sociala cu Casa de pensii pt a plăti contribuțiile de asigurare sociala pt sase luni următoare cit mai îmi trebuie pt a-mi completa stagiul complet contributiv de cotizare de 35 ani?Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:01, 5 Februarie 2025
Da.
Doar daca credeti ca merita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie pentru pensie merimaria merimaria Buna ziua. Sunt pensionara si am 58 ani . In prezent lucrez in strainatate si as dori sa platesc in continuare contributia pentru pensie . 1. Ce ... (vezi toată discuția)
Dreptul de pensionare nearadel nearadel buna ziua va spun din nou si va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare:sint nascut la 14/10/1958 AM LUCRAT IN ROMINIA 25ANI SI 8 LUNI toti in grupa a2a ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala bureac62 bureac62 Terminind perioada de somaj,pot cotiza pentru pensie nefiind angajat?La cit s-ar ridica lunar aceasta suma?Ma ajuta cumva la pensia anticipata partial daca nu ... (vezi toată discuția)