avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua!Perioada concediului medical este luata în ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua!Perioada concediului medical este luata în calcul ...

Bună ziua!Perioada concediului medical este luata în calcul ca și perioada contributiva de cotizare la pensie?Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:10, 25 Februarie 2025
Depinde de perioada .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca pentru pensie cmariav cmariav Buna ziua ! Din diverse alte raspunsuri , am inteles ca perioada concediului medical este stagiu de cotizare la pensie . Eu as dori sa stiu in plus, daca ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca gordojmu gordojmu Concediile medicale din perioada somajului constituie vechime in munca ? Cum se calculeaza sau care e nivelul contributiei la asigurari sociale pentru someri ... (vezi toată discuția)
Periodele de concedii medicale se iau in calcul la vechimea pentru pensie anticipata partiala? janairina janairina Buna ziua , Pentru pensionarea anticipata partiala se iau in calcul perioadele de Concedii Medicale : Daca sunt nascuta pe 30 aprilie 1955 si am avut 3 luni ... (vezi toată discuția)