avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună dimineața!Anii obținuți prin încheierea unui ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună dimineața!Anii obținuți prin încheierea unui contract ...

Bună dimineața!Anii obținuți prin încheierea unui contract de asigurare sociala cu Casa de pensii constituie stagiu de cotizare contributiv?Da, am înțeles pt pensionarea pt limita de virsta!Dar eu vreau sa stiu dacă acești ani se iau în calcul la stagiul de cotizare contributiv atunci când te pensionezi mai devreme datorita anilor de grupa!După vechea lege a pensiilor în ianuarie 2026 ma puteam pensiona cu anii de grupa acum nu mai pot pt ca nu am stagiul complet de cotizare contributiv!!!
Cel mai recent răspuns: Mihaela Princi , utilizator 14:57, 18 Ianuarie 2025
Articolul 3 lit (r) , al Legii 360/2023 , spune ca da , este stagiu contributiv .
Va mulțumesc frumos tuturor pt răspunsuri!!!!
Deci
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Ianuarie 2025
Mihaela Princi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua!ma numesc mihaela prici am 57 ani și 4 luni ,26 ani ... Mihaela Princi Mihaela Princi Bună ziua!Ma numesc Mihaela Prici am 57 ani și 4 luni ,26 ani stagiu contributiv de cotizare, plus 14 ani și 6 luni lucrați în grupa a doua de munca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sant pensionata anticipat cu penalizare din dec.2022,as ... Angelica65 Angelica65 Buna ziua, Sant pensionata anticipat cu penalizare din dec.2022,as dori sa stiu daca legea pt. Mame cu copii se aplica si in cazul meu. Cu stima (vezi toată discuția)
Ce stagiu de cotizare trebuie , pentru femeile cu copii, ca sa ... Em77 Em77 Ce stagiu de cotizare trebuie , pentru femeile cu copii, ca sa poată ieși mai devreme la pensie? (vezi toată discuția)