avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Activitate annynna2003

Activitate annynna2003

Buna ziua,
Am o fetitza de 10 luni si sunt in concediul pentru cresterea copilului pana la 2 ani si iau indemnizatia de 85% din salariu. Recent am ramas insarcinata si voi naste pe la inceputul lunii martie deci cu vreo 5 luni inainte ca fetitza mea sa implineasca 2 ani. Cum se procedeaza cu indemnizatia pentru ambii copii? Voi sta in continuare in concediu pana implineste si al doilea copil 2 ani? Apoi ma pot intoarce la servici?
Buna ziua,
Am o fetitza de 10 luni si sunt in concediul pentru cresterea copilului pana la 2 ani si iau indemnizatia de 85% din salariu. Recent am ramas insarcinata si voi naste pe la inceputul lunii martie deci cu vreo 5 luni inainte ca fetitza mea sa implineasca 2 ani. Ce se intampla cu indemnizatia pentru ambii copii? Cum se va proceda?
Multumesc pentru raspuns.
Pana sa plec in concediul maternal am discutat cu seful si i-am spus ca ma voi muta si ca atunci cand ma intorc din concediu de crestere al copilului pana la 2 ani o sa-mi dau demisia. Daca as ramane insarcinata este posibil sa nu accepte sa imi mai dea o decizie de suspendare pentru inca 2 ani sau mai mult sa imi dea concediu de maternitate (126 zile)? Stiu ca o parte din banii primiti in concediul maternal sunt platiti de angajator si cealalta parte de stat.
Am o fetita de 5 luni si sunt in concediul de crestere al copilului pana la doi ani. Ma intereseaza sa aflu daca in aceasta perioada raman insarcinata cum se procedeaza cu serviciul si cu concediul de crestere al copilului, voi sta inca 2 ani acasa? Daca nasc inainte sa se termine concediul se va prelungi cu inca doi ani? Dar daca nasc dupa, la cateva luni? Mentionez ca serviciul pe care il am este la Bucuresti iar eu de cateva luni m-am mutat in provincie si intentionam ca dupa terminarea celor 2 ani sa-mi dau demisia si sa ma angajez aici unde locuiesc.
Am o fetita de 5 luni si sunt in concediul de crestere al copilului pana la doi ani. Ma intereseaza sa aflu daca in aceasta perioada raman insarcinata cum se procedeaza cu serviciul si cu concediul de crestere al copilului, voi sta inca 2 ani acasa? Daca nasc inainte sa se termine concediul se va prelungi cu inca doi ani? Dar daca nasc dupa, la cateva luni? Mentionez ca serviciul pe care il am este la Bucuresti iar eu de cateva luni m-am mutat in provincie si intentionam ca dupa terminarea celor 2 ani sa-mi dau demisia si sa ma angajez aici unde locuiesc.