avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot fi in continuare in concediu pana ce al doilea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot fi in continuare in concediu pana ce al doilea copil implineste 2 ani?

Buna ziua,
Am o fetitza de 10 luni si sunt in concediul pentru cresterea copilului pana la 2 ani si iau indemnizatia de 85% din salariu. Recent am ramas insarcinata si voi naste pe la inceputul lunii martie deci cu vreo 5 luni inainte ca fetitza mea sa implineasca 2 ani. Cum se procedeaza cu indemnizatia pentru ambii copii? Voi sta in continuare in concediu pana implineste si al doilea copil 2 ani? Apoi ma pot intoarce la servici?
Cel mai recent răspuns: Ariadna Gorea , Avocat 17:55, 4 Iunie 2009
Da. In acest moment daca in timpul concediului de crestere a copilului pana la varsta de 2 ani, mama mai naste un copil, va beneficia de concediu de crestere a copilului in aceleasi conditii ca la primul copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru cresterea copilului pana la 2 ani annynna2003 annynna2003 Buna ziua, Am o fetitza de 10 luni si sunt in concediul pentru cresterea copilului pana la 2 ani si iau indemnizatia de 85% din salariu. Recent am ramas ... (vezi toată discuția)
Somaj, concediu crestere copil bobu_elena bobu_elena Buna ziua.Ma aflu in momentul de fata in concediu de crestere copil de 2 ani.In acelasi timp sunt si insarcinata in luna a 3-a cu al doilea copil. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate Lorena_Teo Lorena_Teo Buna seara. Am beneficiat de concediu de cresterea copilului datorita faptului ca am fost la facultate insa a fost preluat de catre sotul meu dupa 8 luni. El ... (vezi toată discuția)