avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Activitate alexandruflorea

Activitate alexandruflorea

"Stiti ca pare de condamnat" ceea ce va doriti? Nu va ganditi decat sa distrugeti viata celor de care sunteti apropiata? Nu aveti niciun sentiment de rusine laudandu-va in gura mare, public, ca sunteti pe cale sa va casatoriti cu cineva pe care nu iubiti, concomitent cu a calca in picioare casnicia altuia? Si inca avand drept scop nasterea unui copil nelegitim, ce va face parte din "viata dubla" atat a dvs. cat si a nefericitului eventual tata? Nici nu stiu pentru cine sau pentru ce sa plang: pentru mizeria in care am ajuns sa ne balacim sau pentru ca dreptul a ajuns, din pacate prin intermediul multor practicieni fara scrupule, sinonim cu imoralitatea, superficialitatea si nesimtirea? Cred ca pentru ambele se cer a fi varsate lacrimi de tristete, pe care sincer le-as varsa, daca nu m-ar sufoca indignarea.
Stimati domni/doamne moderatoare, va rog din inima sa nu mai permiteti asemenea subiecte pe acest site responsabil, unde nu de putine ori am vazut oameni care cauta sprijin impotriva nedreptatii, si nu un mijloc "legal" de a calca in picioare si cele mai elementare norme de morala.
daca ati fi citit mai atent codul penal, d-le avocat, ati fi observat continutul art. 26 C. pen., care reproduce partea referitoare la execesul jusitificat, insa ca o imprejurare de sine statatoare drept cauză justificativă. Legitima apărare este o cauză justificativă, motiv pentru care legiuitorul, urmare a noii conceptii despre infractiune, a ales sa le separe. Nu este neaparat bine, pot fi gasite argumente contra acestei separari, dar excesul justififcat se păstrează şi în noul cod.
Respecte
Răspuns la discuția Admitere magistratura 2012
cand am dat eu examenul, pe ultima suta de metri aparuse unu' Petru Marghidan, sau asa ceva, care zicea ca nu vor fi semnate toate decretele...
Răspuns la discuția Admitere magistratura 2012
bafta la rationament!
concurs de fraude! =)))
personal mi-ar placea sa vad aici doar chestiuni legate de problema de drept ridicata de clara. pentru orice alte chestiuni, utilizatorii sunt liberi sa deschida un nou topic, sa intrebe un consultant etc.Rugam moderatorii sa vegheze la aceste aspecte. Multumesc
Impresii, regrete, juraminte vesnice. Si deasupra a toate astea, un mic ranjet delikat...:D

Salutare copilasi!!!. Ma gandeam sa facem si noi asa o chestie de grup pentru ca tot am fost constransi (si Doamne ce indarjit ne-am opus ) sa stam unii cu altzii cam o luna din viatza asta pacatoasa. Si, ca sa nu se piarda simpatiile (dar nici animozitatile ), sa ne dam intalnire pe forum si sa povestim una alta despre ce am facut, ce mai facem , ce nu am facut si ce ne-ar placea sa mai facem.
V-am pupat si poate ca o sa inceapa lumea sa intre!

P.S. Sa facem sa fie bine, sa nu fie rau...

ceva impresii de la curs? :D Intreb si eu ca duminica imi vine randul :D
'Neatza colega ;)
Banuiesc ca nu e necesar sa ne trezim expediati cu toti deodata, nu?:D