avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 155 soluții astăzi
Forum Activitate Niciunnume

Activitate Niciunnume

Ce se intampla daca nu aduc la cunostinta bancii, decesul sotului, dar continui sa platesc ce e de platit, pt un credit la care suntem coplatitori?
Aceeasi intrebare o am, pentru un credit card de cumparaturi, care este pe numele lui. Daca nu anunt decesul si eu ma folosesc in continuare de acest credit card, in timp ce platesc dobanzile aferente si alte plati, la zi, are banca motive sa anuleze credit-cardul?
Se depune declaratie unica pentru chiria incasata in anul precedent, adica se depune in 2025 daca ati incasat chirie in 2024, daca nu, atunci se depune doar in 2026 pentru ce incasati in 2025
florioan@gmail.com a scris:
o persoana fizica care primeste chirie de la o persoana juridica in anul 2025 in valoare de 3200 lei lunar trebuie sa depuna declaratia unica in anul 2025?

Buna ziua! Sotul si asociatul meu intr-un SRL care si-a incetat activitatea demult, a decedat.
Nu pot dizolva SRL-ul pentru ca mai exista SCRIPTIC in patrimoniu o masina uzata, care in fapt nu mai exista fizic inca din anul 2008. Sotul meu ii daduse cuiva de la tara, masina, la vremea aceea, cu acte cu tot. Masina a dezmembrat-o si actele le-a aruncat. Eu nu stiu nici cine e persoana, nici nu am alte date. Cum as putea sa scap de masina din firma, ca sa pot desfiinta firma, mai ales ca nu am nici un fel de acte legate de masina?