avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum as putea sa scap de masina din firma, ca sa pot ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum as putea sa scap de masina din firma, ca sa pot desfiinta firma?

Buna ziua! Sotul si asociatul meu intr-un SRL care si-a incetat activitatea demult, a decedat.
Nu pot dizolva SRL-ul pentru ca mai exista SCRIPTIC in patrimoniu o masina uzata, care in fapt nu mai exista fizic inca din anul 2008. Sotul meu ii daduse cuiva de la tara, masina, la vremea aceea, cu acte cu tot. Masina a dezmembrat-o si actele le-a aruncat. Eu nu stiu nici cine e persoana, nici nu am alte date. Cum as putea sa scap de masina din firma, ca sa pot desfiinta firma, mai ales ca nu am nici un fel de acte legate de masina?
Ultima modificare: Marți, 18 Martie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Desfiintare srl 2 asociati, unul a decedat. violeta ion violeta ion Desfiintare SRL 2 asociati, unul din ei care era si administrator a decedat. Sunt unic mostenitor si succesiune facuta. Care sunt pasii de urmat? Trebuie ... (vezi toată discuția)
Dizolvare firma inactiva - recuperare masina inscrisa pe firma marfan marfan Buna ziua, Am o firma, suspendata in 2010 si declarata inactiva in 2011. Pana si contul bancar i-a fost desfiintat, practic e pe butuci. Vreau sa o ... (vezi toată discuția)
Din 28.09.2019 asociațiile de proprietari cu mai mult de un bloc care are proprietăți comune, ar trebui să se dizolve de drept, dar nu știm exact articolele de lege care să permită așa ceva. flory_mr flory_mr Eu locuiesc în cadrul unei Asociații de Proprietari cu 458 de proprietăți aflate în 9 blocuri și 28 de scări, situate pe 6 străzi diferite (conform ... (vezi toată discuția)