1. Se dau fonduri unui PFA, persoana autorizata cadastru, pentru cumpararea de echipamente ?
2. Daca detin un SRL cu domeniu de activitate "vanzari cu amanuntul..." si schimb domeniul de activitate in "Activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea", as putea primi fonduri pentru cumpararea de aparatura topografica ?
Cerere de chemare in judecata ( pretentii ) SRL vs. persoana fizica. Neplata ratelor la contract.
Am trimis somatie de plata + convocare la conciliere directa ( termen 30 zile ) la adresa paratului, acesta nu a ridicat-o
Am primit citatie sa adaug act la dosar cu dovada domiciliului paratului + dovada convocarii la conciliere
Aceasta din urma a fost atasata in anexa la cererea de chemare in judecata. Am uitat insa, sa o adaug ca act la dosar . Am pus doar dovada domiciliului paratului.
Invocand exceptia prematuritatii potrivit disp art 720 ind 1 instanta a respins ca prematura cererea.
Pe strada s-au "desenat" de curand locurile de parcare. Personal eu detin o masina. Mama are o alta masina + un garaj pe numele ei. Bun deci in total 2 masini pe 2 persoane fizice distincte care locuiesc la aceasi adresa.
HCL nr. Nr. 204 din 7 aprilie 2009 a aprobat regulamentul de inchiriere a terenului proprietate de stat pentru parcari si garaje.
Cei de la primarie au spus asa : NU POT SA PRIMESC LOC DE PARCARE DEOARECE MAI AM UN GARAJ TRECUT LA ACEASI ADRESA iar potrivit regulamentului DACA UN MEMBRU DE FAMILIE DETINE UN GARAJ ALT MEMBRU DE FAMILIE NU MAI POATE SA PRIMEASCA PARCARE
acum eu va citez din acest regulament, articolul 1
Locurile de parcare vacante din parcarile publice construite de catre stat se vor atribui, pe baza de abonament, cu prioritate persoanelor fizice care au domiciliul in apropiere si care au in proprietate un autoturism cu inspectia tehnica periodica in valabilitate si nu mai detin alt loc de parcare sau garaj, urmate de persoanele juridice care au sediul social in apropierea parcajului.
Dupa o scurta discutie cu el, domnul de la primarie care se ocupa de zona mea a spus asa " eu interpretez legea cum vreau ca sa dau locuri de parcare ", din cate ma invata pe mine la scoala doar judecatorul are dreptul de a interpreta legea si doar in anumite conditii .
Dvs. considerati ca are dreptate ? Sau ar trebuii sa primesc loc de parcare ?
O alta problema pe care as dori sa o discut este urmatoarea :
Eu, si alti vecini am depus cererile pentru parcare undeva in ianuarie anul acesta, parcarile s-au desenat abia acum.Cei de la primarie au luat ordinea cererilor din ianuarie, Regulamentul de sus este din data de 7 aprilie . In mod normal nu ar trebuii sa se ia decizii dupa vechiul regulament ?
intrebarea era ce se intampla daca nu ridic procesul verbal de la posta ? Procesul verbal se trimite la posta unde sta maxim 10 zile daca nu il ridica nimeni. Apoi, este trimis inapoi la expeditor care este primaria. Primaria ce face in continuare ? Il mai trimite odata spre mine sau nu ?
Personal, am abonament de parcare pe un loc in fata scarii. Intre timp, s-au facut lucrari la strada si s-au schimbat numerele locurilor de parcare ( 1 a devenit 3, 3 a devenit 6 etc ). Locul meu s-a mutat la o alta scara dar sunt vecini al caror loc s-a mutat la alt bloc.
Eu m-am parcat pe locul meu vechi de parcare si m-am trezit cu o NOTA DE CONSTATARE de la primarie care contine si date gresite ( se precizeaza locul de parcare de la strada x. nr 18 - iar locul de parcare este la strada x nr 20 ).
Intrebarea mea este urmatoarea : Ce se intampla daca nu ma prezint la primarie, mi se intocmeste un proces verbal care se va trimite prin posta ? Daca se trimite prin posta iar eu nu il ridic se mai trimite odata sau nu ? Daca nu il ridic ce se intampla ?