avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Motive recurs
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Motive recurs

Cerere de chemare in judecata ( pretentii ) SRL vs. persoana fizica. Neplata ratelor la contract.

Am trimis somatie de plata + convocare la conciliere directa ( termen 30 zile ) la adresa paratului, acesta nu a ridicat-o

Am primit citatie sa adaug act la dosar cu dovada domiciliului paratului + dovada convocarii la conciliere

Aceasta din urma a fost atasata in anexa la cererea de chemare in judecata. Am uitat insa, sa o adaug ca act la dosar . Am pus doar dovada domiciliului paratului.

Invocand exceptia prematuritatii potrivit disp art 720 ind 1 instanta a respins ca prematura cererea.

Ceva idei pentru recurs ?
Cel mai recent răspuns: Cristina Popescu , Avocat 10:59, 26 August 2010
Depuneti odata cu motivele de recurs dovada indeplinirii procedurii prealabile si solicitati casarea cu trimitere; se va admite recursul si se va trimite inapoi la judecatorie ptr. continuarea judecatii.
avocat Cristina Popescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura concilierii luminel luminel Creditorul s-a indreptat impotriva debitorului cu cerere privind emiterea unei somatii de plata, care a fost respinsa. Ulterior creditorul introduce actiune ... (vezi toată discuția)
Convocare la conciliere ana24 ana24 o simpla notificare prin care solicit celeilalte parti solutionarea pe cale amiabila, la care am anexat si actele pe care imi intemeiez pretentia poate fi ... (vezi toată discuția)
Neprimirea actelor comunicate - concilierea directa ramy84 ramy84 O societate comerciala a trimis o convocare la conciliere directa debitorului sau , persoana fizica, acesta insa nu a fost gasit, recomandata fiind inapoiata ... (vezi toată discuția)