avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Activitate Und3rtak3r

Activitate Und3rtak3r

De divortat mu e o problema... dar asta nu incumba si imposibilitatea platii despagubirilor civile solicitate..nu chiar 300 mii euro..Imprumutul e pe numele amandurora(dv si sotia)?La divort va fi stabilita o pensie pentru copii..dar nu are rost sa divortati..apartamentul nu o sa -l pierdeti pt ca e al bancii momentan si apoi e si al sotie dumneavoastra... probabil veti fi obligat la plata unoir daune civile..pe care le veti plati din salariu...o anumita cota din salariu..cota care nu poate depasi 50% niciodata..asa ca nu vad de ce sa divortati..
Und3rtak3r a scris:

nu era nici un scenariu tip otv...post la care nu ma uit..nu de alta dar imi jugnesc inteligenta.si de amenintari nu ma tem(poate ca a fost doar un sfat prietenesc)..ci doar ma temeam de lipsa prelevarii probei.si a utilizarii ei asa cum e normal nu doar pe alese..proba pe care am luat-o si eu... cu ajutorul uni coleg de breasla de-al dumneavoastra...
Va multumesc domnule Cserey
Dupa ce am trimis caseta la Parchet + plangerea impotriva politistului s-a schimbat foaia... art 182 cpen+ art89 din OG195/2002..cam asta scria la dosarul politiei,pe care nu l-au trimis inca la parchet pt ca am timp sa ma gandesc pana maine la cateva mii de euro sau la posibilitatea de a nu arata originalul de la certificatul medico-legal de 63 zile ingrijiri medicale si de a-mi retrage plangerea..si ma mai gandesc.... sa mai zica cineva ca in tara noastra nu e coruptie:D:D:D
puf3000,poti participa.. stiu eu 2 persoane care au fost ofiteri de politie la serviciul de cercetari penale si acum sunt magistrati,pe baza unui examen-interviu.In schimb nu se echivaleaza ca vechime activitatea ta de ofiter de politie daca doresti sa dai examen pentru Tribunal.
nu era nici un scenariu tip otv...post la care nu ma uit..nu de alta dar imi jugnesc inteligenta.si de amenintari nu ma tem(poate ca a fost doar un sfat prietenesc)..ci doar ma temeam de lipsa prelevarii probei.si a utilizarii ei asa cum e normal nu doar pe alese..proba pe care am luat-o si eu... cu ajutorul uni coleg de breasla de-al dumneavoastra...
Va multumesc domnule Cserey
fapta a fost savarsita acum o luna de zile si dosarul e inca la "militie" abia am fost chemat pentru a da declaratie...deci domnul procuror.(pentru ca nu vrea).si cu atat mai putin domnul judecator nu pot face nimic...domnul e agent ..ultimul grad...iar numele nu-l pot da pe forum ci doar pe privat nu de alta dar cine stie ce ce pot pati...caci eu " vreau sa mai traiesc in orasul asta"
acest politist nu a luat inregistrarea de la statia peco pt ca nu poate citi format ddf.,,,dar a luat niste poze... poze luate cum a vrut dumnealui...adica acele poze care nu arata nimic...ce sa fac daca faptuitorul e mare inspector:(:((:(
Asta mi-a fost transmis azi de un domn agent de la politie...ca proba video de la statia petroV nu constituie proba...ci ca el va face un referat pe baza vizionarii ...pentru ca ..nu poate lua inregistrarea de la statia peco...ca e in format ddf....
si ca ar fi bine...daca citez" mai vreau sa traiesc in orasul acesta sa-mi retrag plangerea"...ca oricum nu voi avea inregistrarea in instanta... Ce pot face eu?
Va multumesc