buna ziua cum as putea sa mi platesc impozitul cand lucrez in alta tara si nu vin in tara pana la sfarsitul anului,are cineva vreo adresa sau vreun cont al administratiei financiare ARAD?multumesc
buna seara ,revin,sunt casatorita de jumatate de an cu un cetatean german si locuim in Germania,daca se intimpla un accident si sotul meu nu mai este cat la suta imi revine din casa ce a fost cumparata inainte ca noi sa ne casatorim,multumesc
buna ziua,sotul meu a avut un SRD.un camion vechi si dupa ce l atinut vreo 3 ani fara sa l miste un cetatean care lucra la dezmembrari a venit si l a luat cu tot cu acte promitandu i sotului ca ii va aduce certificatul de radiere,lucru pe care nu l a facut si a plecat in AUSTRIA la lucru,din aceasta cauza noi aparem la primarie locala cu el in curte si platim impozit pe un lucru inexistent,l am cautat pe individ dar nu e de gasit .exista vreun document sau putem da o declaratie pe propia raspundere pentru a opri aceasta taxa care curge... curge si nu stim nici o metoda de a o intrerupe?va multumesc