avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... impozit pe masina
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

impozit pe masina

buna ziua,sotul meu a avut un SRD.un camion vechi si dupa ce l atinut vreo 3 ani fara sa l miste un cetatean care lucra la dezmembrari a venit si l a luat cu tot cu acte promitandu i sotului ca ii va aduce certificatul de radiere,lucru pe care nu l a facut si a plecat in AUSTRIA la lucru,din aceasta cauza noi aparem la primarie locala cu el in curte si platim impozit pe un lucru inexistent,l am cautat pe individ dar nu e de gasit .exista vreun document sau putem da o declaratie pe propia raspundere pentru a opri aceasta taxa care curge... curge si nu stim nici o metoda de a o intrerupe?va multumesc
Cel mai recent răspuns: MANUELA ROTARIU , Consultant asigurari 18:56, 29 Decembrie 2008
Atat timp ce masina nu este radiata de pe numele dumneavoastra sunteti considerat proprietar si aveti obligatia legala de a plati impozit.
Va intreb, in momentul in care ati instrainat masina nu ati incheiat si un contract de vanzare cumparare?
nu sotul meu a mers pe incredere individul i a zis ,,lasa dl ca merg eu si o radiez si iti aduc actele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Important!am o problema cu un camion in urma cu ceva ani l am dus la fier ... Adedarius1977 Adedarius1977 Am o problema cu un camion in urma cu ceva ani l am dus la fier vechi crezând ca firma este autorizată ceea ce sa dovedit a nu fi! Pe baza unui certificat de ... (vezi toată discuția)
Radiere masina! darkone darkone Buna seara, Am si eu o problema cu o masina pe care am cumparat-o in luna mai anul acesta cu un contract de vanzare-cumparare, dupa 2 zile masina nu a mai ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, as dori sa întreb cum as putea sa radiez o mașină ... Anca.. Anca.. Bună ziua, as dori sa întreb cum as putea sa radiez o mașină fără acte și sa nu mai plătesc impozit pe ea? Menționez ca mașina a fost trimisa cu ... (vezi toată discuția)