buna ziua,sotul meu a avut un SRD.un camion vechi si dupa ce l atinut vreo 3 ani fara sa l miste un cetatean care lucra la dezmembrari a venit si l a luat cu tot cu acte promitandu i sotului ca ii va aduce certificatul de radiere,lucru pe care nu l a facut si a plecat in AUSTRIA la lucru,din aceasta cauza noi aparem la primarie locala cu el in curte si platim impozit pe un lucru inexistent,l am cautat pe individ dar nu e de gasit .exista vreun document sau putem da o declaratie pe propia raspundere pentru a opri aceasta taxa care curge... curge si nu stim nici o metoda de a o intrerupe?va multumesc
Atat timp ce masina nu este radiata de pe numele dumneavoastra sunteti considerat proprietar si aveti obligatia legala de a plati impozit.
Va intreb, in momentul in care ati instrainat masina nu ati incheiat si un contract de vanzare cumparare?
Radiere masina!
darkone
Buna seara,
Am si eu o problema cu o masina pe care am cumparat-o in luna mai anul acesta cu un contract de vanzare-cumparare, dupa 2 zile masina nu a mai ... (vezi toată discuția)