Daca cumpar o firma? Care nu a avut activitate de 1-2 ani. Si fostul proprietar a facut cazier fiscal. Pot sa fac si eu cazier fiscal de la firma inactiva?
Daca ai un dosar de executare silita si nu te-au executat. Si iti deschizi un PFA pot sa iti execute PFA ? Salarul stiu ca se poate 30%. In SRL stiu ca nu poate se intre executorul.
Eu vad 1 varianta sa merg cu un prieten si cu ea sa discutam (varianta cu inregistrarea nu tine). varianta 2 sa caute o colega in aceiasi situatie. Ca are deschise vreo 2 baruri si site pe net. Cu ITM nu vad rezolvare. Mersi de sfat si noapte buna. E o vorba noaptea uneori e cel mai bun sfatuitor.
Nu a fost vorba de dreptate ca in jungla. Ca sint sigur ca e mai tare in smecherasi. Da si daca reclama la ITM stiu ca amenzile sint pina la 40000 lei si care e rezolvarea? trebuie sa aduca martori etc.
O prietena cu un handicap nu stiu gradul de handicap da poate presta 4 ore. Sa angajat vorba fie la 600 lei pe luna si lucra in jur de 8 ore pe zi munca. Dupa 1 luna jumate i-a dat 150 lei. Sa plins la mine, si am vb cu fostul patron care nu stia nici cum se numeste in cartea de identitate. Si ma apostrofat cu un termen ce m....mat.. te intereseaza pe tine.
Din cunostintele mele munca la negru se amendeaza. La prietena ma ii este frica sa nu piearda pensia, care si ea e de 215 lei.
As vrea sa o ajut, da nu sint sigur cum ii mai bine mai ales ca patronul are un limbaj tupeist.
Am inteles. Solutie in instanta nu este. Va multumesc.
PS Tot de pe forumul acesta am inteles cum merge termenul de prescriptie si intreruperea lui. Si mai ales plata unei datori dupa termenul de prescriptie. Va multumesc si va doresc o seara placuta.
Nu se poate. Am vb si la telefon, primesc si mesaje pe email a fost si un recuperator la mine sa semnez intelegere de esalonarea plati. 100 lei pe luna. Vreau o hirtie oficiala.
Solicit daca se poate un model de cerere pentru instanta pentru a recunoaste prescriptia unei datorii.
Detali. In urma cu aprox. 15 ani am avut o datorie la Konex. Si acuma o firma de recuperari imi tot solicita datoria. Nu e mare asa ca mai mult ma costa un avocat.
Am vb la cartea funciara. Am un prieten din copilalie acolo. Nu se poate fara o adeverinta de la banca sau declaratie notariala. O varianta exista sa dau in judecata banca sau executorul judecatoresc. Si ieri am avut client la apartament da nu vreau sa platesc pentru fosta nevasta.