avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Activitate ernesto

Activitate ernesto

Multumesc!
Buna ziua! An anul 2003 am depus dosarul cu toate actele solicitate pentru acordarea unui teren (200 mp ) la primaria municipiului Braila in baza legi 15/2003. Dupa 10 ani adica an anul 2013 primesc un plic cu privire la reactualizarea dosarului, comunicandu-mi ca am sanse foarte mari de obtinerea terenului obtinind un punctaj destul de bun. An anul 2013 mama mi-a cedat o parte din locuinta circa 45 mp printr-un CONTRACT DE INTRETINERECU RETINERE DE UZUFRUCT.Dupa toti acesti ani de asteptare primesc un raspuns negativ pentru ca intre timp am obtinut o proprietate personala ne mai intrind in cadrul legi 15/2003! E posibil asa ceva???? Va multumesc pentru atentia acordata.X-(
Răspuns la discuția vanzare cumparare imobil
ernesto a scris:

da mai am trei frati e sunt de acord toti. nu e nici o problema. Multumesc !
multumesc la toti:)
athe a scris:

este posibil. aveti nevoie si de avizul autoritatii tutelare.
multumesc frumos:)
gi_jane2 a scris:

mai aveti frati ?
Da mai am trei frati,sunt toti de acord nu-i nici o problema Multumesc!
da mai am trei frati e sunt de acord toti. nu e nici o problema. Multumesc !
Buna ziua tuturor! Am un baiat de 8 anisori si as dori ca imobilul bunici lui adica mama mea sa fie trecut in acte vanzare cumparare numele baiatului meu. Este posibil? Si daca da care este procedura ? Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția actele unui imobil
este o casa cu patru camere veche situata pe un teren de circa 200 m.p. Cind au cumparat casa parinti mei nu se putea intocmi actele pentru ca atunci 25de ani in urma noi toata familia veneam dintrun satuc de la tara in oras lucru care nu prea era legal.Cind au dat mina cu vechiul propietar au facut doar o viza flotant daca i-mi amintesc bine . Dupa ani de democratie" am cautat fostul propietar si am incheiat actele casei toate cheltuielele fiind ale mele. Acum intervine problema care v-am povestit-o mai inainte adica nu este trecuta suprafata terenului unde este casa.Noi am gresit ca nu am citit cu atentie actul casei ìn momentul ìn care l-am obtinut. Va multumesc pt. rabdarea pe care o aveti!
buna seara tuturor! Vreau sa obtin cadastrul unui imobil si nu am reusit pt. ca personalul de acolo au descoperit ca nu este trecuta suprafata de metri patrati al terenului in actul casei , act fiind facut cu 5 ani in urma.V a rog spuneti-mi unde trebuie sa merg pt. a rezolva situatia? E ceva mai comlicat sau nu este? va multumesc anticipat!:)
buna ziua ! am urmarit cu interes subiectele dezbatute dar nu am gasit nici unul ca sa ma lamureasca an incerteta pe care o am ! suntem patru frati la parinti , tatal meu nu mai este an viata doar mama si dorinta ei este sa ami lase mie toata munca ei de o viata bineanteles fratii mei nu sunt de acord ......antrebare este :poate fratii mei sa asi ceara partea tinand cont ca mama mea este unicul propietar an actele imobilului tatal meu nu este pentru ca documentele pe casa sau facut dupa decesul lui ..... va multumesc frumos !