buna seara tuturor! Vreau sa obtin cadastrul unui imobil si nu am reusit pt. ca personalul de acolo au descoperit ca nu este trecuta suprafata de metri patrati al terenului in actul casei , act fiind facut cu 5 ani in urma.V a rog spuneti-mi unde trebuie sa merg pt. a rezolva situatia? E ceva mai comlicat sau nu este? va multumesc anticipat!:)
este o casa cu patru camere veche situata pe un teren de circa 200 m.p. Cind au cumparat casa parinti mei nu se putea intocmi actele pentru ca atunci 25de ani in urma noi toata familia veneam dintrun satuc de la tara in oras lucru care nu prea era legal.Cind au dat mina cu vechiul propietar au facut doar o viza flotant daca i-mi amintesc bine . Dupa ani de democratie" am cautat fostul propietar si am incheiat actele casei toate cheltuielele fiind ale mele. Acum intervine problema care v-am povestit-o mai inainte adica nu este trecuta suprafata terenului unde este casa.Noi am gresit ca nu am citit cu atentie actul casei ìn momentul ìn care l-am obtinut. Va multumesc pt. rabdarea pe care o aveti!
Pai, il cautati pe fostul proprietar si incheiati si un act de vanzare-cumparare pentru terenul aferent, ori mergeti impreuna la notarul care a intocmit primul act si solicitati rectificarea acestuia, in sensul includerii si a curtii aferente. Alta varianta nu-mi vine in minte.
Succesiune
paula38
Buna ziua,intrebarea este urmatoarea,bunicul a murit in urma cu 5 ani ,bunica are 4 copii nimeni nu a cerut deschiderea succesiunii,acum bunica ar dorii sa ... (vezi toată discuția)