avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire parinteasca....
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire parinteasca....

buna ziua ! am urmarit cu interes subiectele dezbatute dar nu am gasit nici unul ca sa ma lamureasca an incerteta pe care o am ! suntem patru frati la parinti , tatal meu nu mai este an viata doar mama si dorinta ei este sa ami lase mie toata munca ei de o viata bineanteles fratii mei nu sunt de acord ......antrebare este :poate fratii mei sa asi ceara partea tinand cont ca mama mea este unicul propietar an actele imobilului tatal meu nu este pentru ca documentele pe casa sau facut dupa decesul lui ..... va multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: zinca iulian , utilizator 09:25, 14 Mai 2009
poate sa va faca act de vanzare -cumparare
Mai intai trebuie facuta succesiunea dupa tata . Mama va poate vinde prin contract de vanzare -cumparare doar partea ei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunica in viata ginamilea ginamilea buna ziua,va rog frumos sa ma ajutati si sa-mi raspundeti tatal meu a murit acum un an si mama este in viata,nu s-a dezbatut mostenirea,nu are carte ... (vezi toată discuția)
Vânzare apart dumas2000 dumas2000 Bună ziua, am și eu o întrebare..Vrem sa vindem un apartament. Suntem o sora și un frate la părinți. Mama este la a 2a căsătorie după ce tata a ... (vezi toată discuția)
Procedeu de chemare la dezbatere mostenire mioritu mioritu #-o sot decedat - sotie cu 2 copii la mostenire (casa tara si teren)- un copil a ingrijit si ingrijeste in continuare mama octogenara CAP si gospodaria dorinta ... (vezi toată discuția)