avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Activitate andra35

Activitate andra35

Răspuns la discuția Litigiu credit banca
VA MULTUMESC PENTRU RASPUNS!
Cum pot rezolva un litigiu cu banca privind intarzierea platii ratelor bancare
tinand cont ca numai am aceleasi venituri ,deoarece numai lucrez in acelasi loc
de munca.
Banca a fost instiintata in scris de situatia mea ,dar in loc de a gasi un mijloc de rezolvare al problemei,ei m-au anuntat ca mi-au reziliat contractul de credit si mi l-au predat la un birou de recuperare a creditelor.
Care sunt metodele lor de recuperare tinand cont ca nu detin bunuri mobiliare sau imobiliare?
Mentionez ca detin doar un uzufruct viager al unui apartament.
Discuție Litigiu Banca
As dori sa stiu daca in prezent nu am serviciu si am o rata
la Banca de 500 lei ,cu o intarziere de 4 luni ce demersuri
pot face in scris la Banca pentru a fii scututa cateva luni de
plata ratei si reesalonarea creditului
Va multumesc!
Doresc sa achizitionez un apartament dobandit prin contract de donatie in urma cu aproximativ 3 ani de catre sotia proprietarului si fiul acestuia, dintr-o casatorie anterioara.Din auzite insa, am inteles ca pot aparea probleme la aceste tipuri de contracte si ca pot fi atacate.Intrebarile mele ar fi urmatoarele:
1) Ce verificari trebuie facute pentru a fi sigura ca nu voi intampina eventuale probleme in cazul achizitionarii imbobilului respectiv si care sunt riscurile la care ma supun?
2) In ce situatii poate fi atacat un contract de donatie si de catre cine?
Răspuns la discuția Fals in adeverinta de venit
Va multumesc.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Am o mare rugaminte! Cum pot reclama la Banca Volksbank Germania
o persoana care si-a falsificat adeveribta de venit pentru a primii un credit de
nevoi personale mai mare decat ii permite salariul.
Si daca fac aceasta sesizare ,si le dau informatii unde se afla aceata persoana ,locul de munca si localitatea credeti ca respectiva Banca va face aceste cercetari?
Cum se pedepseste astfel de fapta iar daca eu ii reclam pot fii chemata la Politia din Germania?
Va multumesc anticipat!

Am o mare rugaminte! Cum pot reclama la Banca Volksbank Germania
o persoana care si-a falsificat adeveribta de venit pentru a primii un credit de
nevoi personale mai mare decat ii permite salariul.
Si daca fac aceasta sesizare ,si le dau informatii unde se afla aceata persoana ,locul de munca si localitatea credeti ca respectiva Banca va face aceste cercetari?
Cum se pedepseste astfel de fapta iar daca eu ii reclam pot fii chemata la Politia din Germania?
Va multumesc anticipat!