avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1378 soluții astăzi
Forum Activitate luci08

Activitate luci08

Buna ziua,
Am o societate si doresc sa o dizolv, doar ca am o angajata care doar ce si-a inceput concediul prenatal, in maxim 40 de zile o sa-mi iasa dizolvarea cu totul. intrebarea mea este ce fac cu concediile ei si cum ii las situatia in viitor avad in vedere ca nu-i pot inceta contractul de munca fiind in concediu medical.
Multumesc !
Buna ziua !
Daca s-a construit o cladire cu mai multe apartamente pe o persoana fizica cu RO inregistrat din 2011 cu receptia facuta in decembrie 2012, pe toata perioada constructiei am dedus tva de 24 %, in prezent am vanzari cu TVA de 5 % si 24% .As dori sa stiu daca vand apartamente din constructie anul 2016 de exemplu, se pot vinde fara tva, cladirea fiind mai veche de 3 ani sau in acelasi timp trebuie ajustat tva si virat la buget? Cum se procedeaza mai corect? emoticon smile
Buna ziua
Dupa ce s-a perimat un proces pentru suspendarea permisului, mai pot face recurs sau orice altceva?
Multumesc !
Buna ziua,
Am contestat un proces verbal prin care mi se suspenda permisul de conducere, timp de 1 an si 6 luni procesul la judecatorie s-a suspendat, acum uitandu-ma pe portalul de justitie am constatat ca s-a dispus urmatoarea solutie '"Constata perimată acţiunea având ca obiect plângere contravenţională.Cu recurs in 5 zile de la pronunţare. Pronunţată in şedinţa publica, azi 23.03.2012..'" Asta inseamna ca nu mai astept sa primesc solutia acasa? si mai vreau sa stiu daca inseamna ca am pierdut procesul si trebuie sa predau permisul si daca da, ce mai pot face? Va multumesc !