avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Activitate mara26_delia

Activitate mara26_delia

Răspuns la discuția preturi servicii spalatorie
iti sugerez sa apelezi la serviciile unui profesionitst contabil
Răspuns la discuția tarif fond de risc
parerea mea este sa aplicati noile cote pe care le veti gasi in programul de la cas v.9.01, dac anu doriti sa munciti de 2 ori
iti sugerezi sa angajezi un contabil: de la 1800 ron este mijloc fix , inferior acestei valori este obiect de inventar
Răspuns la discuția Colaborare juridic - financiar
multumesc
Intre o persoana fizica si una juridica sugerez contract de management cu retinere la sursa ..impozit 16%... se inreg la adm . financiara (managerul intocmeste declaratia 020 ). In momentul in care se efectueaza plata se intocmeste stat (statul nu se depune la ITM) ..in care se evidentiaza in declaratia 100 si se vireaza la stat lunar pana pe 25 ale lunii la care face referire impozitul de 16%. Sper ca am inteles corect speta .
Doresc sa colaborez cu experti contabili ..si juristi (in special persoane care se ocupa de infiintari firme) din judetul Constanta, pe baza de comision lunar (procentual sau fix) ..din onorariul pe care il voi incasa de la client (agentul economic).
Fac mentiunea ca eu voi intocmi contabilitatea de la A la Z, cu intocmire si depunere declaratii lunare, intocmire bilant, iar la firmele recomande de tine vei incasa onorariul pe certificare bilant.