avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Activitate vedi

Activitate vedi

Răspuns la discuția Citatie proces penal
=D>alv84
Răspuns la discuția Cerere recurs formal
nucu$ a scris:

abeldan a scris:

APROPO.....Preferam sa nu fie plina de logica avocata mea si sa faca ceea ce trebuie ca sa nu fi ajuns in situatia LOGICA #-o de a face recurs.
Cu respect ,d-na av. GabrielaA

Ca simplu justitiabil, nu mi-am permis niciodata sa calific decat comportamentul personal (nu profesional) al unui profesionist.Aproape intotdeauna calea de atac este utilizata de partea nemultumita, care doreste (uneori motivat) sa mearga "pana'n panzele-albe!".Singura modalitate corecta de riposta a dv., este cea de a renunta la contract. Dovada este ca v-ati pronuntat in "disperare de cauza" si nu ati avut cunostintele necesare pentru a cataloga un demers profesional.
Ce ati zice ca dupa aflarea motivatiei, sa aflati ca nu exista motive de recurs?Veti mai reinnoi contractul de reprezentare si pentru calea de atac?

ce ati zice:"mno domnu avocat -nu exista motive de recurs-inseamna ca am pierdut....NU bade (a se intelege prostimea) am castigat....CE am castigat....DREPTUL DE A MERGE MAI DEPARTE !!!
"chestiunea" trebuie "musai"(neaparat) sa fie cunoscuta doar de avocat
va rog sa ma ajutati si pe mine deoarece vad aveti experienta in aceasta discutie:acel proces verbal de receptie cine are OBLIGATIA sa-l intocmeasca(ce spune legea)parca ceva in genu"prin grija structurilor de specialitate din primarii"si daca acel proces nu a fost facut la terminarea perioade de valabilitate a autorizatiei pot fi amendat de primarie
Răspuns la discuția Medierea
Nici gand de polemica din partea mea ,am argumentat doar cu exemple,ma deranjeaza doar "prostia mea"am platit ceva si nu am castigat nimic nici macar experienta,dar am invatat ceva NU MAI CALC PE LA MEDIATORI (pt ca am ajuns tot la avocati).Poate adevarul in problema mea nu e de partea mea aici in RO,in tara asta daca nu ai bani pierzi cu "dreptatea in mana",si asta pentru ca sunt alti care au prea multi si nu te poti pune cu ei.Totusi mai am speranta si nadejde in Cel de sus ca si multi dintre romani.PS.asta am patit asta discut in rest numai de bine si cat mai multi clienti la mediere
sa ma explic:in orasul unde locuiesc sunt 2 mediatori,unul e preot si mediator(acuma eu nu i-am facut "prosti"pe nici unul)da cum se impaca preotia cu medierea.....daca e facuta pe bani???,cel de a-l doilea este fiu de magistrat cu scolile platite de tatal sau??sa-mi spuneti ce mediere pot oferi si asta o spun pentru ca sunt patit.Pentru cei care se simt jigniti scuzele de rigoare dar daca sunt profesionisti nu au de sa se simta "cu musca pe caciula"
dar atunci cand dai peste un mediator mai slab pregatit(asta ca sa nu spun prost)ce faci,arunci bani pe prostie,sa fim seriosi cine a inventat meseria asta de "mediator a stiut de ce ,nu mai are lumea bani pt.onorariile avocatilor(care sunt........!!!)si hopa hai cu medierea ca e mai ieftina.:P:P:P:P:P:P
Răspuns la discuția impozit pe cladiri
De ce i-as vedea pe cei de la Primarie infractori??????????nu am facut pe nimeni infractor intrebam doar daca functionarul( platit din banul public) poate semna in locul meu o declaratie de impunere (declaratia a fost inregistrata ) care produce efecte."Datorati impozit"pe ce se bazeaza acel imozit:1)pe o constructie nefinalizata;2)pe o declaratie de impunere semnata in FALS(oare falsul in inscrisuri cum se pedepseste)3)declaratia de impunere(conform normelor de aplicare cod fiscal)trebue sa aiba la baza un proces verbal de receptie care nu a fost facut(desi nu m-as mira sa fie tot asa semnat de ei)prin urmare eu sant "contavenientul":O
Buna ziua,va rog sa ma ajutati in probema pe care o am cu o constructie facuta in regie propie(casa de locuit) nu este finalizata dar este protejata cu un acoperis provizoriu pentru a nu se degrada constructia a avut autorizatie care a expirat si nu am cerut prelungirea (din nestiinta).iar acum cei de la primarie au facut declaratia de impunere dar care nu a fost semnata de mine,dupa legea 50/1991 cladirea se supune impozitari dupa terminarea ei,dar primaria are varianta din codul fiscal cu pereti si acoperis(dar acoperisul actual este o protectie asupra intemperiilor).Dupa toate acestea va rog sa-mi spuneti datorez impozit sau nu deoarece nu sa intocmit nici un proces verbal si nu am semnat nici o declaratie ,pot sa fac plangere in penal asupra primariei?
Buna ziua,rog pe toti consultantii dar nu numai si persoanele care se afla,ori sant trecute,prin urmatoarea problema sa ma ajute cu un raspuns cat mai legal la subiectul urmator:1)in anul 2003 expira autorizatia de constructie(casa de locuit construita in regie propie);2)nu cer prelungirea valabilitati;3)in anul 2004 execut un acoperis provizoriu in baza art 42 din L.50/1991;4)in anul 2005 la indicatiile date de functionarul de la urbanism si amenajare NU cer eliberarea autorizatiei pentru protejarea constructiei conform art. mentionat mai sus.INTREBARE:DECLARATIA DE IMPUNERE NU AFOST SEMNATA DE SUBSEMNATUL EA ESTE VALABILA; 2 DECLARATIA DE IMPUNERE SE POATE INREGISTRA IN LIPSA PROCESULUI VERBAL DE CONSTATARE(in cazul meu)SAU RECEPTIE 3)CINE POATE ANULA ACCEA DECLARATIE.Astept cu nerabdare raspunsurile dv.pentru a ma ajuta sa nu fiu fraierit de fuctionarii primariei cu o ultima intrebare:daca un cetatean nu cunoaste in profunzime o lege(dar intreaba pe cei care sant platiti pentru aceasta,si sant indusi in eroare)se poate scuza in fata instantei cu necunoasterea ei.Va multumesc tuturora celor care vor discuta pe forum acest subiect