Am preluat pe baza de comodat de la o societate comerciala un spatiu pe o perioada de doi ani, cu drept de prelungire. Daca peste doi ani proprietarul nu mai doreste prelungirea contractului...... cu ce ma ajuta pe mine aceasta clauza ,,cu drept de prelungire?
In Actul Constitutiv al unei societati cooperative, la atributiile Consiliului de Administratie este specificat ca - C.A. stabileste si aproba organigrama societatii, precum si politica de personal a acesteia-
Are dreptul C.A. de a completa organigrama societatii conform celor mai sus spuse?
La o societate cooperativa de consum, facandu-se inventarul la o gestiune a unui depozit en-gros in anul 2008 s-a constatat o lipsa in gestiune de 150 000 000 de lei vechi. La un control mai amanuntit a reiesit ca la inventarul din 2007 lipsa era de 90 000 000 de lei vechi.
Cine se face vinovat ca nu au fost luate masuri in anul 2007 (nevalorificarea inventarului)? Revizorul, seful C.F.I. , SEFUL CONTABIL , PRESEDINTELE.......
La un depozit en-gros al unei societati cooperative de gradul 2 activeaza seful de depozit si receptionerul. EI intocmesc actele ,ei descarca , ei incarca etc.(nu mai exista altcineva in schema depozitului). Tinand cont ca este vorba de un depozit, se mai pot face restructurari, sa zicem receptionerul poate fi disponibilizat?
In situatia in care dai o declaratie ca martor la politie sau parchet cum poti fi sigur ca declaratia ta nu ,, dispare,, de la dosar? Ce trebuie sa cer eu, ce am dreptul sa cer ?