avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Intrebare...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Intrebare...

Am preluat pe baza de comodat de la o societate comerciala un spatiu pe o perioada de doi ani, cu drept de prelungire. Daca peste doi ani proprietarul nu mai doreste prelungirea contractului...... cu ce ma ajuta pe mine aceasta clauza ,,cu drept de prelungire?
Cel mai recent răspuns: ContSters149 , utilizator 17:53, 4 Mai 2010
daca proprietarul nu doreste prelungirea contractului n-ai ce sa faci.
In acel moment puteti veti face un act aditional si nu un nou contract de comodat, dreptul de prelungire sau incetare il aveti oricum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere nickelman200 nickelman200 am probleme cu contractul de inchiriere.proprietara doreste sa rezilieze contractul unilateral inainte de termen (3.5ani)fara motiv cu toate ca in 6 ani nu am ... (vezi toată discuția)
Prelungire sediu social firma vornicu lumi vornicu lumi Va rog sa ma ajutati cu o informatie.Ce acte trebuie duse la Registrul Comertului pentru prelungire sediu socia?As dori si un model de cerere sau ce document ... (vezi toată discuția)
Ajutor inchiriere pfa pe cod caen 6820 norna norna Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: -[b]Persoana fizica P[/b] este proprietarul unui [b]apartament A[/b]. -aceeasi ... (vezi toată discuția)