avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intrebare...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrebare...

La un depozit en-gros al unei societati cooperative de gradul 2 activeaza seful de depozit si receptionerul. EI intocmesc actele ,ei descarca , ei incarca etc.(nu mai exista altcineva in schema depozitului). Tinand cont ca este vorba de un depozit, se mai pot face restructurari, sa zicem receptionerul poate fi disponibilizat?
Cel mai recent răspuns: ContSters51068 , utilizator 19:57, 14 Februarie 2009
desigur ca se poate, nu exista o schema obligatorie in cazul dvs. schema este data doar de cerintele economice ale momentului;)
Nu exista nici o restrictie. Poti face concedieri, cu respectarea regulilor.

Alberto Kurtyan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legal, sau? daniotil daniotil Societatea cooperativa de consum la care activez a inchiriat unor persoane fizice in cadrul depozitelor en-gros , camere pentru locuit(mentionez ca acestea nu ... (vezi toată discuția)
Demitere nemotivata Antimis Antimis Am fost demis (mi-s-a desfacut contractul individual de munca cu preaviz) printr-o decizie nemotivata. A doua zi am primit o anexa la aceasta decizie prin care ... (vezi toată discuția)
dovada sediului pentru srl? isza isza Vreau sa-mi infiintez o firma si pentru a putea avea un sediu social declarat, maine trebuie sa merg sa inchiriez un spatiu. Mi-am facut rezervarea de nume a ... (vezi toată discuția)