avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Activitate cristina 1980

Activitate cristina 1980

Discuție intoarcere CIC
Buna ziua,

Baietelul meu implineste 2 ani pe 29 iulie 2011 iar de la Hr mi-au zis sa ma prezint la munca chiar in aceea data.Vreau sa va intreb daca asa este prevazut in lege.Eu stiam ca intoarcere se face a doua zi dupa implinirea varstei de 2 ani.
Multumesc mult!
Răspuns la discuția Prelungire CCC pana la 2 ani
Multumesc mult de raspunsuri,stiu ca aceste drepturi se mentin si dupa 3 ani.El practic ramane cu handicap pe viata avand valva mecanica,dar eu ma voi intoarce dupa 3 ani la munca.Multumesc din nou pentru ajutor.O zi frumoasa!
Va multumesc mult pentru raspunsuri.O zi frumoasa!
Va multumesc mult pentru raspuns,as dori sa stiu cand se depun aceste acte.Dupa terminarea celor 2 ani de concediu sau mai devreme?
Buna ziua,

Sunt mama unui baietel de 1an si 7 luni.Copilul s-a nascut cu malfornatie la inima,este operat pe cord si are valva mitrala schimbata.In prezent este incadrat la gradul de handicap cel mai ridicat.Am decis sa-mi prelungesc concediul de maternitate pana la 3 ani.Ideea este ca nu stiu care sunt procedurile.Daca ma poate ajuta cineva cu ceva informatii,mai exact,ce trebuie sa fac dupa ce se incheie concediul de maternitate de 2 ani si ce drepturi am.Va multumesc!
Va multumesc mult pentru raspunsuri ,m-am linistit ca termenul limita este 30 iunie 2009.
Buna seara,

Sunt o mamica in concediu de maternitate din octombrie 2008.In luna octombrie mi-am depus dosarul pentru indemnizatie.Acum m-ar interesa sa-mi depun din nou dosarul pentru cei 85%.As avea nevoie de cateva informatii si anume:
-de unde pot lua acea adeverinta care trebuie completata la locul de munca
-in cat timp se pot depune aceste dosare ,daca exista un termen limita
-unde se depun aceste acte.
Va multumesc de ajutor.