avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intoarcere CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intoarcere CIC

Buna ziua,

Baietelul meu implineste 2 ani pe 29 iulie 2011 iar de la Hr mi-au zis sa ma prezint la munca chiar in aceea data.Vreau sa va intreb daca asa este prevazut in lege.Eu stiam ca intoarcere se face a doua zi dupa implinirea varstei de 2 ani.
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:17, 14 Iulie 2011
Daca baietelul implineste 2 ani pe 29 iulie trebuie sa va intoarceti la munca pe 30 iulie. Pana in data de 29 iulie inclusiv sunteti in CIC.
Art. 11 din OUG 148/2005 (pt ca dvs. sunteti in CIC in baza acestui act normativ):
"Plata drepturilor prevazute de prezenta ordonanta de urgenta inceteaza cu ziua urmatoare celei in care:
a) copilul a implinit varsta de 2 ani, respectiv de 3 ani, in cazul copilului cu handicap;"
cristina 1980 a scris:

Buna ziua,

Baietelul meu implineste 2 ani pe 29 iulie 2011 iar de la Hr mi-au zis sa ma prezint la munca chiar in aceea data.Vreau sa va intreb daca asa este prevazut in lege.Eu stiam ca intoarcere se face a doua zi dupa implinirea varstei de 2 ani.
Multumesc mult!

Nu , la serviciu va intoarceti pe data de 30 iulie 2011 ... CCC se termina pe data la care copilul implineste 2 ani ..in speta , este vorba despre data de 29.06.2011 care este ultima zi de CCC.
Ultima modificare: Joi, 14 Iulie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare ccc kalinda kalinda Doresc sa mai pun o intrebare celor care cunosc bine legea. Intoarcerea la munca din CCC se face in ziua in care copilul implineste 2 ani sau in ziua ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea la locul de munca dupa ccc henrietadominik henrietadominik buna,in 11 iunie 2012 implineste baietelul meu 2 ani si as avea mai multe intrebari legat de reintoarecerea la locul de munca - cand ar trebui sa fie prima zi ... (vezi toată discuția)
Cand revin la munca dupa cic: la 2 ani dupa ce am intrat in cic sau la 2 ani dupa ce am nascut? ina_enache ina_enache Buna ziua Sunt cadru didactic si am o dilema care s-a nascut acum 2 zile cand de la scoala am tot auzit diverse opinii. Am nascut pe 28 ianuarie 2010 dar ... (vezi toată discuția)