avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare CCC

Doresc sa mai pun o intrebare celor care cunosc bine legea. Intoarcerea la munca din CCC se face in ziua in care copilul implineste 2 ani sau in ziua urmatoare, in cazul in care pica in mijlocul saptamanii? Mi se pare foarte ciudat si aiurea sa stai 2 ani acasa cu copilul si chiar in ziua in care implineste 2 ani sa fii la serviciu. Imi puteti spune ce zice legea si cum trebuie facut?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:49, 27 Octombrie 2011
In ziua urmatoare celei in care copilul implineste varsta de 2 ani se face revenirea la munca ...

OUG nr.148/2005, cat si OUG nr.111/2010 prevad ca, plata indemnizatiei inceteaza cu ziua urmatoare celei in care copilul a implinit varsta de un an sau, dupa caz, 2 ani, respectiv de 3 ani, in cazul copilului cu handicap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire din concediou de materniatte Evelin11 Evelin11 Va rog sa imi spuneti baza legala de revenire din concediul pentru cresterea copilului pana la 2 ani (data nasterii copilului 15 aprilie 2010). (vezi toată discuția)
Ccc adinamihalache adinamihalache Buna ziua!Am si eu o intrebare:cand trebuie sa se intoarca o mamica la serviciu din CCC?La data cand a intrat in concediu sau la data nasterii copilului?Eu am ... (vezi toată discuția)
Reinceperea activitatii dupa terminarea concediului pentru cresterea copilului mkduck2001 mkduck2001 Va rog sa imi spuneti care este ziua in care trebuie sa se reinceapa activitatea dupa concediul de crestere a copilului? Vreau sa imi dati un exemplu concret : ... (vezi toată discuția)