avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta pentru indemnizatia de 85%
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta pentru indemnizatia de 85%

Buna seara,

Sunt o mamica in concediu de maternitate din octombrie 2008.In luna octombrie mi-am depus dosarul pentru indemnizatie.Acum m-ar interesa sa-mi depun din nou dosarul pentru cei 85%.As avea nevoie de cateva informatii si anume:
-de unde pot lua acea adeverinta care trebuie completata la locul de munca
-in cat timp se pot depune aceste dosare ,daca exista un termen limita
-unde se depun aceste acte.
Va multumesc de ajutor.
Cel mai recent răspuns: cristina 1980 , utilizator 13:40, 6 Ianuarie 2009
Modelul de adeverinta se poate lua de la Primaria de care apartineti.
Potrivit art.30 ind.2 din HG nr.1825/2006 (introdus prin HG nr.1682/2008), pentru acordarea indemnizatiei pentru cresterea copilului in cuantum de 85% in situatia prevazuta la art. 30 ind.1 lit. a (situatia in care va aflati in plata indemnizatiei pentru cresterea copilului) persoanele beneficiare transmit la agentia teritoriala o cerere scrisa care sa contina in mod obligatoriu numele si prenumele, codul numeric personal, adresa, atat ale persoanei beneficiare, cat si ale copilului pentru care se primeste indemnizatia, insotita de documentele doveditoare, conform prevederilor art. 6 alin. (5) si (6), pana cel tarziu la data de 30 iunie 2009.

Cererea privind acordarea drepturilor prevăzute de ordonanţa de urgenţă, însoţită de actele doveditoare, se depune, după caz, de una dintre persoanele îndreptăţite, la primăria localităţii sau, după caz, la primăria sectorului municipiului Bucureşti, în a cărei rază teritorială are domiciliul sau, după caz, reşedinţa.
Va multumesc mult pentru raspunsuri ,m-am linistit ca termenul limita este 30 iunie 2009.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se depun adeverintele 85% indemnizatie copil Luminita Plesca Luminita Plesca Important pt mamici -pt cele care nu au aflat inca: Cererile pentru recalcularea indemnizaţiei creştere şi îngrijire copil, în conformitate cu ... (vezi toată discuția)
Recalculare indemnizatie copil laurariz laurariz vreau sa depun dosarul pentru recalcularea indemnizatiei pentru cresterea copilului. copilul meu s-a nascut in 11 noiembrie 2007. as vrea sa stiu daca la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de 85% CARMEN MAN CARMEN MAN Sunt mamica unui baietel de 1 an si doua luni, beneficiez de la 1 ian 2008 de o indemnizatie de 600 lei. De la 1 ian 2009 pot sa optez pentru o indemnizatie de ... (vezi toată discuția)